EMMA

Publicerad 2011-09-29 20:12:06 i Allmänt

Har haft en sån sjukt rolig dag idag, alltså verkligen sjukt!! Kanske slänger in någon video från mig och Emma senare. Haha, har suttit och kollat på dom nu och sitter och skrattar åt hur otroligt vackra vi är.
SOMMAR, KOM TILLBAKA

Tisdag

Publicerad 2011-09-27 16:36:13 i Allmänt


Haha, här har ni två råtöntiga bilder på mig.
Buona sera! Har just käkat lite fika och snart ska jag iväg för att träffa mamma och vi ska handla så att jag bland annat kan baka ikväll. Är så otroligt sugen på chokladmuffins. Så kvällens planer är att lägga allt skolarbete åt sidan och bara ta det hur lugnt som helst, känner att jag behöver en sån kväll ikväll.

jadååå

Publicerad 2011-09-26 22:34:04 i Allmänt

Min helg var sköön och nu är det skola igen, roligt att träffa alla igen. Ska beställa skolfotot nu. såg nyss att det snart är HÖSTLOV! Wihiiii men först är det några veckor av massor med prov och läxor. Nu ska jag duscha, sen sova. godnatt 

!!

Publicerad 2011-09-24 10:59:53 i Allmänt

Igår var det tänkt att jag skulle stanna i stan men då bjöd denise mig på middag hos henne och sen såg vi på innebandy. Sandåkern mot herrarna, matchen blev 6-3. Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska göra klart frukosten. Sen idag ska jag bara ta det hur lugnt som helst och sen ikväll blir det massa roligheter!

Torsdag

Publicerad 2011-09-22 21:24:50 i Allmänt

Ciaociao! Sitter just nu och försöker läsa igenom min läxa till imorgon. 10 dryga sidor kvar, yyyyyeeeyy. Imorgon är det fredag, är råtaggad. Tror dock att jag ska ta det jättelugnt i helgen för jag måste verkligen bli frisk. Jag tappar min röst hela tiden och har svinont i halsen. Ikväll kommer mamma hem från Turkiet och imorgon lär jag nog stanna i stan under kvällen för att umgås med henne och Hans.
Här är en bild från dagen sköna bussresa med grabbsen.

Ska jag klippa mig eller inte?

Publicerad 2011-09-21 18:59:19 i Allmänt

Dagen idag har varit braaaaa. Slutade vid 2eller något, minns inte om jag ska vara ärlig. Men stannade på skolan med Kajsa till tjugo i fyra, vi tog en fika vid läktaren och så vidare. Sen åkte jag bussen in till stan och sedan hem med denise. Och nu sitter jag här, tänker på både det ena och det andra. Kan väl säga att jag blev grymt blöt imorse när jag skulle till bussen men det var bara att härda. Ikväll ska jag göra min läxa i italienskan och sedan lär jag nog bara dega framför datorn och se på lite tv. Ha ett fett bra liv!

SKOLA

Publicerad 2011-09-20 18:34:05 i Allmänt

Hej. Skolan idag har varit goooooooo! Ringde nyss en telefonförsäljare som började med att säga vad han hette. Kan väl säga att han gjorde min kväll. Haha såå goo! Har egentligen inget alls att berätta förutom att jag måste försöka skriva lite på min svenska. Gick sååådär på lektionen idag. Heheh. Sen så ringde mamma igår och berättade att hon hade köpt ett par gråa converse till mig, glaad tjej? Kan väl avslutningsvis även berätta att jag fick ett nytt rekord idag på tetris, 96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIIHII. Detta känns som att det var ett mycket värt inlägg från min sida, men ha en skön kväll!

EK1EF

Publicerad 2011-09-20 12:31:53 i Allmänt

Hej! Jag håller just nu på att skriva ett referat på svenskan. Går väl sådär. Här är två bilder från engelskan imorse. Kan fortfarande inte sluta skratta åt sånt här! Haha

<33

Publicerad 2011-09-19 21:51:28 i Allmänt


Med dessa bilder säger jag godnatt. Om det är någon som undrar så är dessa bilder ifrån skolavslutningen och balen 2011. Fan vad roligt det var! Helt sjukt.

måndag

Publicerad 2011-09-19 17:30:35 i Allmänt

Hade som sagt skolfoto idag, vill inte se bilden om jag säger som såå. Sen åkte jag hem, käkade en glass och sen drog jag till tåget och nu är jag hemma i h-fors. Har förresten fått mitt första riktiga förhållande idag, som tog slut. Sen har jag även gift mig med sebbe och sen är jag tydligen gravid med både kim och sebbe... och sen så ska sebbe flytta till lund för att plugga handels. Eller hur var det nu? Haha. har haft en skön dag.

osminkad brutta.

Publicerad 2011-09-18 16:54:59 i Allmänt


Har just gjort en sån där frippa som man hade förr, som har blivit modern igen tror jag!  Nu håller pappa på att göra mat, bli pära i ugn och kyckling med sås. Sedan tar jag och Melina bussen in till stan för att sova där under natten.

god morgon!

Publicerad 2011-09-18 12:33:24 i Allmänt


Åh, jag vill verkligen klippa mig. men jag vill inte klippa den frippan som alla har just nu, utan en annan page. med längre där fram och kortare där bak. ska jag? eller ska jag inte? det är frågan...

list

Publicerad 2011-09-17 14:10:43 i Allmänt

VEM

Vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du senaste sms av? kimo
Vem tänker du på nu? .
Vem pratade du senast i telefon med? pappa
Vems hus var du senast i? Denisees
Vem önskar du var med dig nu? .
Vem är din favoritsläkting? Alla.

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig.
Var handlar du mest? den var svår,
Var fick du tag på tröjan du har på dig? klasströjan
Var åkte du senast bil? Till tåget för några dagar sedan


VAD

Vad åt du senast? macka
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? en tidning
Vad har du på fötterna? sockar
Vad är din favorit färg? svart, haha
Vilken film såg du senast? minns inte
Vad hör du just nu? som jag hade dig förutom med melissa horn.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? ja
Hånglat på en bio?
Hånglat i skogen?
Tyckt att din kusin är het? tror jag inte
Sovit naken? nää
Kört över hastighetengränsen? a
Målat om ditt rum? neej, sånt gör jag inte själv
Dansat framför en spegel? händer
Fått hicka? Händer
Dumpat någon? nä,
Stulit pengar från en kompis? aldrig
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej
Varit i slagsmål?
Smugit ur ditt hus? hänt
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling?

.

Publicerad 2011-09-17 13:19:08 i Allmänt

(bild på denises öga)
Hade en bra kväll igår, först lagade jag och Denise asgod mat. Sen på kvällen kom Brouk, Andreas, carro och Oliver till oss och vi såg idol och så. Sen var vi tvungen att ta bussen som gick kvart i 10(sista bussen<3<3<3) till hörnefors. Sen snackade vi mest och sen sov denise hos mig och nu har hon just åkt hem. Våra planer för kvällen är verkligen BÄÄÄST!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Publicerad 2011-09-15 21:50:08 i Allmänt


Har inget att skriva förutom att jag var med denise ikväll vilket var skittrevligt. Här är iaf en bild från genarp(malmö). FEST HOSMANGEEEEEE

u make me happy!

Publicerad 2011-09-15 18:01:19 i Allmänt


Här är en bild från dagens bussresa, satt och snackade med jens som jag inte träffat på huuuur länge som helst. Nu ska snart jag och Melina göra mat eftersom pappa jobbar sent i veckan. Sen ikväll sticker jag och Denise iväg och ser på innebandyn. Peace!

JAGSAKNARDIGJOSEFINBÄSTAJÖNSSON

Publicerad 2011-09-14 21:52:04 i Allmänt


Hur fan kan saknad gör en så ont? Bruttan till vänster är en av dom absolut bästa människor jag någonsin träffat. Vi är så otroligt lika, trots att vi har olika färger på ögonen. Haha. Jag hatar att Borgeby är 1150 km härifrån. 115 mil. 13 timmar med bil. 2 timmar med flyg. Tusen år att gå. Men en sak är saker, jag kommer aldrig att släppa dig. Du är systern jag aldrig fick.

TILL KIM

Publicerad 2011-09-14 19:33:24 i Allmänt

entrata- ingång
all'entrata- vid ingången
nuovo- ny
studente- student
dove- var
dov'è- var är
è- den är
primo-  första
piano- våningen
e- och
tedesco- tysk
no-nej
svedese-svensk
fa freddo- är det kallt
sempre- alltid
c'è- finns det
qui- här
qui vicino- här i närheten
caro- dyr
economico- billig
siamo- vi är

Ebba

Publicerad 2011-09-14 18:13:00 i Allmänt

Hej! Har haft en skön dag idag, stannade kvar på skolan till just efter 4 och åkte sedan hem med Denise och Emma. Just nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret, när ska det sluta regna? Det ööööööser verkligen ner nu. Fan.

Har iallfalll just laddat över bilder från lilla kameran, här kommer några bilder från middagen hos Ebba för ett tag sedan.

bäääässt

Publicerad 2011-09-13 19:26:07 i Allmänt


Jag och Kim var såklart taggad på skolan, som vanligt! Och alle lirade bilspel, som vanligt!

Kimmo var även taggad på att visa hans sjuuukt snygga trosor, som dessutom var nytvättade.

buss

Publicerad 2011-09-12 16:36:43 i Allmänt


Sitter just nu i bussen med Amanda, vi bjuder på två skiiitsnygga bilder. Hehehehehehehehe

Gårdagen

Publicerad 2011-09-11 16:03:00 i Allmänt

Igår hade Linn en födelsedagsmiddag hemma hos henne. Det var verkligen sjukt roligt! Det började med att vi åt middag, sen efterrätt. Efter det satte vi oss i soffan där kvällen flög iväg. Tack för en sjukt rolig kväll!

Just nu sitter jag och ser på när västerbotten vinner finalen mot dalarna;) 3-0!!


Två bilder från igår (Felicias)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela