LÖRDAG

Publicerad 2012-06-30 20:43:20 i Allmänt

Hej! Jobbade från ett till sex ikväll, eller det blev betydligt längre just eftersom det var ganska kaos överallt. Imorgon jobbar jag från tre till åtta. Är helt slut i mitt huvud och vädret är väl inte det bästa därför har jag valt att stanna hemma ikväll. Mysa och kanske se på någon film med mamma och Hans. Till middagen åt jag entrecote, godaste bean jag någonsin smakat från gourmen och till det melonsallad och potatis (hahaha jag börjar låta som min älskade pappa;););) ) 

FREDAG

Publicerad 2012-06-29 23:58:50 i Allmänt

Hej! Jag är helt slut i kroppen trots att jag bara jobbade i drygt fyra timmar ikväll. Gårdagens arbete gjorde sitt så att säga. Men inte klagar jag för det inte. Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett vilket innebär att jag ska ta en välbehövlig sömn. Har egentligen ingenting att säga utan ville bara berätta att jag hade varit duktig att jobba idag igen ;)
 

TORSDAG

Publicerad 2012-06-28 21:52:05 i Allmänt

Pengar rullar in som det ska det går bra nu! Har jobbat hela dagen. Skulle egentligen kunna hitta hur många saker som helst att klaga på just nu men istället ser jag det på ett mer positivt sätt. Nice huh?  
Två bilder från min system från middagen med dessa brudar + Emma. 
 
 

MAKEUP

Publicerad 2012-06-27 20:01:14 i Allmänt

 
 
Har följt denna tjej ett bra tag på youtube. Hon lägger ut olika sminkningar, tips och så vidare. Har jättemånga olika videos från henne som jag vill lägga ut men det räcker med denna och sedan får ni som är intresserade gå in och kolla på hennes sida. Hon är jättedukig på sminka och framförallt på att förklara! Dessutom skulle jag aldrig tacka nej till hennes utseende!!!!!!!!! 

ONSDAG

Publicerad 2012-06-27 15:44:47 i Allmänt

Tre bilder från stugan
 
Steg upp halv sju imorse för att cykla till jobbet där jag hade första passet. Gick riktigt bra faktiskt och jag ställer mig själv frågan, varför in i hela friden var jag nervös över att jobba med att sälja jordgubbar? Är för det första jättetrevligt eftersom man får träffa massa människor, man är utomhus och dessutom får man pengar för det. Idag jobbade jag från åtta till ett och tiden bara flög förbi och sedan kom Magdalena och bytte av, däremot stannade jag i mer än en timme för att det är alltid så kul att träffa Maggis! Imorgon väntar mer jobb och jag tror att morgondagen kommer bli skitrolig! Nu ska jag ta och käka massa chips, läsk och godis. Sedan käka middag. Kram! 
 

TISDAG

Publicerad 2012-06-26 19:39:35 i Allmänt


Var ledig idag och då tog jag tillfälle att gå lite på stan och träffa piff. Först gick jag med Melina en stund och sedan skulle hon iväg för jobb så gick med natta en stund och sedan själv. Köpte en bikini för ett tag sedan men när jag satte på mig den insåg jag att nederdelen var helt pösig och då kunde jag inte byta stolket vilket innebar att jag var tvungen att köpa en mindre, tog den sista, yeyah! Sedan vid tre träffade jag bästa piff och vi satte oss på cafestationen och pratade och jag köpte en bulle. Har väl ätit godare bullz men den dög väl ändå! De fyra sakerna här ovan är saker jag kom hem med idag. Har länge tänkt att köpa låga converse och sedan gick jag in och såg dessa. Jag är förälskad. Dessutom är det lite roligt att inte ha likadana som alla andra har eftersom många använder converse inklusive jag. Men dessa är ju miiiinst lika snygga om inte snyggare så jag är helnöjd! 

MÅNDAG

Publicerad 2012-06-25 22:51:56 i Allmänt

JAG HAR PRECIS GJORT EN STÖRT PINSAM GREJ!!!!! Jag har länge trott att mannen som har ettan här på övervåningen var italienare och att han hade varit och pratat i vår italianoklass. Har sett honom liksom snabbt när han gått utanför och så. Jag var verkligen BERGsäger på att det var han. Så idag var jag ute och sedan hör jag honom där i trapphuset så jag halvligger medans jag öpnnar dörren och säger, "ciao, mi chiamo miranda", han ba stod där och sa "va?" och log lite sådär frågande. och jag ba, vafan förstår han ingenting eller så då sa jag det igen, ciao, mi chiamo miranda och just då upptäcker jag att det är inte alls han så jag ba, oj, ropar på mamma som såg allt och säger, oj det var fel person. hejdå. och sedan stänger jag dörren. alltså detta var bland det sjukaste jag har varit med om och jag blev hur röd som helst. helt sjukt. och hans min!! han förstod nog inget alls!!! han måste ju liksom tro att jag var dum i huvudet eller något!!!!

CRYING

Publicerad 2012-06-24 19:25:35 i Allmänt

Som en del redan har sett är det slut mellan mig och viktor. tänker inte skriva ut så mycket mer.

TORSDAG

Publicerad 2012-06-21 20:35:33 i Allmänt

Hejhej! Igår på dagen åkte jag och Robin(storebror) runt i Umeå med bilen och kollade i lite affärer och så. Sedan storhandlade jag och mamma efter maten och sedan sprang jag till cafestationen där Sarah väntade. Däremot bytte vi till waynes när vi insåg att cs nästan just skulle stänga när vi kom. Där satt vi och pratade om massor och sedan gick vi hem till mig och hängde. Så himla roligt att träffa henne för det var på tok för längesen vi träffades!!!
Imorse steg jag upp halv sju för att sedan börja jobbet åtta. Jag har aldrig någonsin varit med om så mycket folk. Men trots att det var stressigt var det riktigt roligt men men rygg kanske inte mår sååå jättebra efter att ha burit massvis med jordgubbar och stått i mer än åtta timma konstant. Men pengar rullar in som det ska yeah! Imorgon väntar ännu en dag med jobb från åtta till tre och sedan cyklar jag snabbare än någonsin hem, byter om och sedan springer jag till tåget som tar mig till Övik. Väl i Övik ska jag möta upp Viktor och sedan åker vi med mamma till vår stuga en bit bort. Det ska bli så himla roligt att träffa min älskling imorgon, har saknat honom så! Dessutom har vi ett halvår med varandra imorgon eftersom det är den 22. Jag älskar verkligen den pojken så jävla mycket!!!!!!!!! Nu:jordgubbar och grädda! Sedan: duscha och sova! Kram

MÅNDAG

Publicerad 2012-06-18 20:33:12 i Allmänt

Hejhej! Har ganska precis käkat middag. Stannade kvar i 1.5h efter jag hade slutat bara för att prata med maggie om hennes utlandsresa som verkat varit hur underbart som helst. Kollade igenom emmas blogg och såg att hon hade lagt in del bilder från grillningen. Hoppas detär lugnt att jag lånar dom lite;)
         

SÖNDAG

Publicerad 2012-06-17 20:03:11 i Allmänt

Hejhej! Har börjat sova jättelänge på dagarna vilket är hur bra som helst. Idag började jag jobbet klockan tre och dagen bara susade förbi. Nu sitter jag och ser på tv och läser lite bloggar. Imorgon har jag mittpasset på jobbet vilket är ett jätteroligt pass:D Gårdagen tillbringades med bästa piff och vi doppade jordgubbar i tre olika choklader samt såg på film, eller såg och såg!

MELINAS STUDENT 2012 (LÅNGT INLÄGG)

Publicerad 2012-06-15 22:45:28 i Allmänt





Sorligt att det är två år kvar för vissa, men samtidigt kommer dessa två år gå jävligt snabbt och snart är det min klass, bästa klass, som kommer att stå där och skrika oss hesa. Jag är redan taggad! Från början fick studenterna riktigt bra väder men medans dom åkte började det regna sönder. Efter Melina hade åkt flak kom hon hem där hon firades med som sagt, jävligt många presenter och sedan var släkten här. Så vi käkade i massor och sedan på kvällen jobbade jag. Men tillbaka till studenten, vet inte riktigt hur många som skrek två år kvar och från en början skrek Melina och hennes kompisar ett år kvar och jag ba whhooot? Så jag rättade till dom och skrek två år kvar och sedan blev det rätt! Hemskt att min syster inte ens vet att jag har två år kvar;););) 
Bilderna här ovan är inte i ordning eftersom internet laggade och då hade vissa sparats och så vidare, men det dug ju ändå! Nu ska jag duscha och sen ska jag till h-fors där kvällen ska tillbringas med ett gäng riktigt sköna och saknade brudar! Grillat står på schemat. Kram! (DETTA INLÄGG TRODDE JAG ATT JAG HADE LAGT IN MEN TYDLIGEN INTE)

TORSDAG

Publicerad 2012-06-14 13:28:08 i Allmänt

Det har verkligen hänt hur mycket som helst nu. Både dåliga och bra saker. Min syster har tagit studenten och det firades rejält här hemma med släkten och massor med presenter! På skolavslutningskvällen jobbade jag och sedan landade jag hemma hos Viktor.. Nu sitter jag hemma, sjuk, helt svullen på min vänstra ansikshalva ner mot halsen och sånt skit.  En till sak som suger är att Viktor har nu åkt hem till Övik där han ska tillbringa en stor del av sitt sommarlov. Har gråtit konstant i en timme. Åh. Nu ska jag lägga mig och sova. Idag är ingen bra dag känner jag.. 

MÅNDAG

Publicerad 2012-06-11 16:20:56 i Allmänt

Hej! Vi i klassen skulle egentligen ha klassensdag idag men det blev inget av. Imorse steg jag upp halv åtta för att sedan cykla till Viktor som kom med tåget i samma veva. Vi sov vidare och sedan vid kvart i tre gick vi förbi morfar och sedan skulle Viktor med tåget tillbaka till övik. Idag från klockan sex jobbar jag så ska snart börja klä på mig och äta. Imorgon är det sommarlov!!!! Tagga till!

SÖNDAG

Publicerad 2012-06-10 11:58:57 i Allmänt

”Du var några blad i boken, men nu har jag vänt till nästa sida och där är du inte längre med"

God morgon! Allt braa? Har varit ledig från jobb i helgen men fortsätter imorgon med ett kvällspass.
Viktor kommer inte alls hem idag. Hejdå.  Bjussar på två bilder från i höstas från någon bussresa med Jens.

NÅDDI

Publicerad 2012-06-09 22:55:34 i Allmänt

Kom hem för en stund sedan. Har varit med Nadia sedan maten och vi gick och köpte glass och pratade en stund innan hon skulle med bussen. Ska snart ta bort sminket och sedan ska jag faktiskt sova hade jag tänkt mig. Igår (fredag) gick jag och la mig just efter tio vilket är helt sjukt tidigt för att vara mig och för att vara helg!!! Och dessutom ska jag gå och lägga mig tidigt nu också. Imorgon kommer äntligen min viktor hem från Bjästa så imorgon kommer bli en till bra dag. Natti♥


Två underbara människor som verkligen är helt underbara. Vet att ni inte vet min blogg eller så. Men jag saknar er och det suger att vi bor så långt ifrån varandra. All kärlek. Torquay 2010. Josefin och Anna. Bästa resan jag gjort i hela mitt liv.

LÖRDAG

Publicerad 2012-06-09 15:21:16 i Allmänt

Hej! Har precis bakat en västerbottenspaj eftersom jag var så himla sugen på det, fick värsta rycket typ. Tog precis ut den från ugnen och den var skitsnygg! Imorse följde jag med och storhandlade med mamma och Hans. Sedan dess har jag även hunnit en sväng på stan, la undan två saker på BIK BOK och sedan gick jag på h&m och där träffade jag på Nåddi. Sitter för nuvarande och äter massa naturgodis och tittar igenom massa bilder på mammas dator, haha skitroligt!
Detta var för cirka ett år sedan.
Förra året i april. 
Mars 2011. Köpte löshår som jag aldrig orkade använda.
Oktober 2010. "Fjååårtiz" som jag förmodligen då hade skrivit det.
November 2010. Hehe griiiis.
Också november 2010.
Fler bilder kommer kanske någon annan gång för nu ska jag äta mer västerbottenspaj, blev jättegod!!!!!yeeah

FREDAG

Publicerad 2012-06-08 19:42:28 i Allmänt

Hejhej! Vaknade vid nio och började just före tio med idrott, fotboll... Sedan träffade jag Gunilla som är min prj-lärare och pratade betyg. Riktigt jävla nöjd faktiskt! Sedan vid halv ett cyklade jag upp till jobbet och stod där till sex och då tog maggis över mig. Jobbet blir bara roligare och roligare! Speciellt idag! Tiden gick så himla snabbt eftersom det var kunder hela tiden, kunde nästan inte ens gå på toaletten. Haha. Men det är värre tvärtom när det inte är nå folk alls för då går tiden sjukt sakta. Nu är med mat och jag hungrig som tusan! Kram♥

TORSDAG

Publicerad 2012-06-07 18:09:39 i Allmänt

Hej! Nu har jag börjat jobba. Imorse började jag klockan åtta och slutade ett, efter jobbet cyklade jag ner till skolan och världens bästa lärare, Hanna, bjöd oss på fika. Men som sagt, jorgbubbar! Jag jobbade första passet i tisdags och det gick bra. Sedan efter jobbet åkte jag och Piff och fotade min syster och hennes kompisar innan de skulle fara iväg till balen. Alla var verkligen hur fina som helst!!!!  Väl på röda mattan var det huuuur mycket folk som helst och det var omöjligt att ta sig fram. Men sedan frågade jag om jag kunde komma fram och få ta kort på min syster och då gick det bra. Uppskattar sånna människor sjukt mycket, för vissa bitchar ju bara eller bryr sig inte ett skit. Nu ska jag lägga in bilderna från balen och lägga upp dom här! Kung huh? :D

MÅNDAG

Publicerad 2012-06-04 21:46:14 i Allmänt

Imorgon väntas balen och mitt första jobbpass. börjar jobba åtta vilket innebär att jag sak fara vid halv åttta. det kommer bli riktigt roligt men jag är sjukt nervös. nu ska jag skicka in min svenska som skulle in i fredags, första och sista uppgiften som är sen för mig alltså!
förresten, jag fick b på mitt so-prov som jag gjorde förra veckan, kanoners!

SÖNDAG

Publicerad 2012-06-03 20:06:58 i Allmänt

ÄR I VIKTORS NYA,EGNA, FINA LÄGENHET. SÅ HIMLA UNDERBART!!! OCH DESSUTOM ÄR DEN HUR CENTRAL SOM HELST!!! Ikväll väntar bb-finalen och nu står viktor och steker ägg, duuttti.

LÖRDAG

Publicerad 2012-06-02 18:17:06 i Allmänt

Hej! Idag har jag varit på stan med Melina men är tillbaka i h-fors nu. Fick med mig en byxdress, hårinpackning, ögonbrynspenna samt en salva. Är nöjd! Ikväll väntas tårttävling på ug med ett gäng sköningar. Nu ska det ätas och skriva lite på en skoluppgift. Kram♥
JAGSAKNARMITTHJÄRTA

FREDAG

Publicerad 2012-06-01 08:50:32 i Allmänt

God morgon! Försöker äta en macka men den går fan inte ner. Idag är ingen bra dag. Jag glömde min deo hos mamma och har ingen här och då tog jag pappas så nu luktar jag man, mitt hår är förjävligt smutsigt och jag ser allmänt vidrig ut, jävla fredag. efter skolan väntas ett möte med jordgubbstjejerna och senare ivkäll beroende på om jag kan spela så kanske det blir brännboll ikväll, min buss går om typ 5 minuter, har varken packat eller borstat gaddarna, ååh dålig dag
JÄVLASVIN

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela