Fan..

Publicerad 2012-03-30 13:43:08 i Allmänt

jag känner mig exakt likadan som jag gjort igår....jag som trodde att jag skulle bli annorlunda eftersom jag nu är 17... trodde liksom att jag skulle börja växa på alla längder och bredder!

ONSDAG

Publicerad 2012-03-28 18:39:59 i Allmänt

Onsdag idag, det vill säga att det är två dagar kvar till min födelsedag och idag fyller kiaaaaaa år. Grattis :D Ska nu se på en film och sedan kika på lite hockey hade jag tänkt mig. Ha en underbar kväll!

TISDAG

Publicerad 2012-03-27 11:21:44 i Allmänt

En lektion kvar nu innan lunch. Idag är det tisdag, snart har halva veckan gått. Wihi!!! Nu ska jag förbereda mitt NAP-tal som jaghar nästa vecka. Vet dock inte vad jag ska prata om än... Kanske min döda katt Tess? Hm... Detta kommer bli svårt! Nu ska jag fortsätta jobba. Puss!

SÖNDAGSKVÄLL

Publicerad 2012-03-25 22:41:09 i Allmänt

Är så himla trött i mina ben efter cykelturen från mig till Viktor. Alltså cykla- det är seriöst inget för mig!  Är iaf här hos Viktor just nu och vi har precis sett klart bb. Ska nog ta och gå och lägga oss snart. Natti! 
nämen tja tysk och janneee!!!

SÖNDAG

Publicerad 2012-03-25 16:22:24 i Allmänt

Hej! Imorse vaknade jag helt förvirrad för att Viktors klocka var 12 och min klocka 11- jag fattade iiiingenting. Ringde mamma och fick reda på att den var 12 och just efter ett skulle jag vara hos mormor och morfar för fika och fick därför lite bråttom. Dock skjutsade Viktor mig nästan hela vägen hem så det gick jättesnabbt. Nu har jag tagit fram min cykel från förrådet.Cyklade från busstationen(där mormor och morfar bor) och insåg hur dåligt tränad jag är... Ett ord som kan beskriva turen hem till stadskyrkan ungefär är ordet JOBBIGT. Nu har jag käkat godis som Kim hade lämnat till mig. Tihi tack:D
Jag klarade förresten av att ha HTCn i två dagar och sedan var jag less. Fy vad jobbigt det är att ha touchmobil(har ju haft det förr också men nää, alltså det går fan inte... Min underbara, lilla, söta och gulliga samsung är den enda rätta!!!!!


LÖRDAG

Publicerad 2012-03-24 17:17:48 i Allmänt

Hej! Var på födelsedagsfest i en lokal som Denise hyrde igår på V.Ersboda. Trevligt att träffa folk. Dessutom träffade jag Jenny och hennes kompisar som hyrde bastun bredvid rummet vi var i. Runt halv 11 drog vi in till stan och hamnade på maggan med massa folk. Gick hem och började dagen med att vakna vid min bästaste sida.
Här är en av bilderna jag tog igår just innan alla kom. Tog cirka 7 bilder igår, haha jag var ju helt upptagen med att dansa ;) 

TORSDAG/BILD FRÅN IGÅR

Publicerad 2012-03-22 16:06:52 i Allmänt

Hejhej! Ännu en dag med soligt väder. Jag blir så himla glad! Vi fick idag reda på att vi endast har en lektion imorgon dvs idrott och sedan ska vi på en mässa på Nolia direkt efter så jag slutar vid lunch imorgon. Underbart!

Saker och ting börjar lösas upp. Det är vår ute och livet är på topp.

Publicerad 2012-03-21 18:27:28 i Allmänt

Har förresten haft en helt underbar dag idag med Piff och Kajsa. Hittade massa snygga saker som fick följa med hem dessutom! Fattigare men lite annat rikare. Hade kollat in en jättefin jacka inne på Peak som nu var borta... Jag som var jävligt sugen på den. Tog bussen in till skolan imorse med Denise och Emma, gjorde klart en uppgift på skolan med Kajsa, Piff och Kim, käkade lunch, drog på stan, och sedan vid halv fyra hade jag utvecklingsamtal. Gick ba fint! Nä nu måste jag plugga lite glosor. Skriver kanske senare. Puss!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA DENISE.

Publicerad 2012-03-20 18:18:41 i Allmänt

stockholm, min båt, brottningsmatcherna (som jag alltid vann;) ), alla kladdkakor vi bakat, all mat vi lagat tillsammans på hkn, konfan, alla killar och alla killproblem, discorna, fjortisarna som vi var, töntarna vi var, osminkade, söndersminkade, skitsnacken, alla gånger vi lagat mat hemma, när du klippte mitt hår på din studsmatta, alla övernattningar, psg, uff, alla gånger vi drivit med folk på chatroulette, minns du när vi blåste upp ballonger som bröst och alla trodde dom var äkta?, alla gånger jag åkt på din rygg, massagestolen som vi alltid satt i, alla lektioner vi suttit med varandra, 7-9an, min stuga, din stuga, midsomrarna, alla våra bråk, alla tjafs, första gången du åkte slalom, agnes, bygdsiljum, gröna lund, kulturnatta, första gången du var i stockholm, när vi for till stockholm helt själva och klarade oss helt utan någon som hjälpte oss, alla middagar, alla luncher, promenaderna till och från skolan, när vi lekte grisar efter svininfluensansprutan, alla pruttar vi lagt, alla gånger vi gått på toa tillsammans, hörneforsdagarna, listan tar aldrig slut. alla gånger vi käkat på frasses, cykelturer, moppeturer, raggarrundan med mopederna, coca cola och icas egna mozzarellapizza, alla gånger vi gått på stan, skolavslutningarna, dunjackorna, när vi klädde ut oss till killar och ingen kände igen oss, när du klippte och färgade mitt hår, alla gånger vi gick på den där affären mitt emot mvg och tog massa egobilder, idrotten, alla gånger jag "flygit" på dina fötter, nyår, alla gånger vi frysit näsorna och fötterna av oss på vägen ut och hem, ug, alla löften vi lovat varandra, alla danser, alla gånger vi fulat sönder oss, alla innebandyträningar och matcher, alla skratt, alla gråt, allt. denise- jag saknar det.

MÅNDAG

Publicerad 2012-03-19 23:40:29 i Allmänt

Ikväll har Viktor sminkat mig ikväll. Sååå snyggt!  Ni kanske ser att jag målat honom lite också? haha trodde aldrig att jag skulle få göra det men är man bäst eller är man? Nu väntar duschen sen sängen. Underbart!

TAGEN AV KATSJO.BLOGG.SE

Publicerad 2012-03-19 10:38:01 i Allmänt

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen.Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag. Fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Publicerad 2012-03-18 17:15:53 i Allmänt

Har inte orkat skriva förrän nu,eller har verkligen inte orkat. Igår bakade jag som sagt med Piff och det blev jättegott! På kvällen var jag och åt med familjen på Viktoria. Sedan på kvällen kom Viktor. Just nu ser vi på hockey. Puss

FREDAG/det är så tydligt

Publicerad 2012-03-16 22:32:35 i Allmänt

Kom precis hem från mormor och morfar där jag tillbringade min tid efter maten. Var roligt att få träffa dom igen! Jag trodde aldrig att solningen skulle ta på som den har gjort- jag är en kräfta nu. Och då driver jag tyvärr inte. Frågan är hur dum jag är som steker mig själv i 18 minuter när jag inte ens är van med sol. Aja, är huvudet dumt så får kroppen lida, så är det och kommer alltid vara. Har iaf lärt mig av detta nu.
Har tänkt att börja gå och lägga mig redan nu eftersom imorgon väntas massa roligheter! Bakning i flera timmar med underbara vänner och sedan middag med mia famiglia på Viktoria. Detta kommer bli underbart. Puss och godnatt♥

FREDAG- HEEEELG

Publicerad 2012-03-16 17:14:09 i Allmänt



Äntligen är det helg igen vilket känns underbart. Slutade redan vid två och då tog jag bussen till stan, gick på h&m en stund och sedan gick jag hem och tvättade av mig sminket, packade om och begav mig för att sola med Piff. Blev typ ingen skillnad på min färg men men. Första gången jag solar sedan i sommar så kan väl inte begära att jag ska bli jättebrun av en gång! Känner att jag måste ta mig en dusch, luktar sådär gott som man gör efter man har solat. Puss!

TORSDAG

Publicerad 2012-03-15 19:35:49 i Allmänt

XertzB
Hej! Min dag har varit lite sådär, har varit ganska less och så. Men vi fick sluta redan vid 2 och då gick jag hem och sedan träffade jag Felicia på stan, sedan kom Linnéa och sedan följde jag dom till bussen och där var även Emma, Isak och Denise. Nu håller jag på att städa mitt rum lite. Tre hyllor i min garderob ser kung ut nu! Weey! Ikväll kommer Viktor hit. Puss!

ONSDAG

Publicerad 2012-03-14 22:45:50 i Allmänt

Hej! Allt bra? Slutade tjugo i fyra och tog då bussen hem och chillade lite. Sen ringde mamma och ville ha hjälp med att handla och då gick jag till affären och sedan gick vi in på BIK BOK, eller jag stod utanför med kassarna och då kom mamma sedan ut med trosor och småsaker till mig. Underbart! Sedan åt jag och efter det tog jag bussen till Viktor och var där ett tag och nu är jag hemma igen. MODO vann ikväll! Woopwoop

PINK

Publicerad 2012-03-14 13:49:29 i Allmänt

Sitter just nu på skolan. Jag och Piff jobbar stenhårt på företagsekonomin där vi ska göra en uppgift om marknadsföring.

TISDAG

Publicerad 2012-03-13 14:48:38 i Allmänt

gif animation maker
Kom hem för cirka 40 minuter sedan och när jag kom hem gick jag ut i solen en stund. Nu hade jag tänkt mig att gå och göra något att äta. På matten idag så hängde sig min miniräknare så jag och Wilma försökte få tag i någon som kunde fixa den men det gick inte och därför får jag en ny som jag ska hämta imorgon. Ändå dåligt? Jag menar jag har kanske haft den i 1-2 månader och den är reda trasig och dessutom kostar den typ 800-900 kronor? (Man får dem från skolan för dem som undrar). Nä, nu måste jag ta något att käka. Puss!

MÅNDAG

Publicerad 2012-03-12 17:09:15 i Allmänt

Hej! Lovet är nu över och skolan är igång igen. Prov väntas redan om en vecka. Körde på stort idag med lockar i håret för att fira att det var skola igen, haha nä, skämt å sido. Kvällens planer verkar bli att städa och städa min garderob.

SÖNDAG

Publicerad 2012-03-11 10:59:05 i Allmänt

God morgon! Vi drog hem till Viktor igår efter fyra typ och sedan gick vi och köpte pizza och sedan såg vi på melodifestivalen och så. Det var verkligen bäst att  Danny vann!!!! hahah;)
ändå lika;)

FREDAG

Publicerad 2012-03-09 19:58:26 i Allmänt

Har precis ätit med Viktor, Melina och Kim. Vi gjorde mat tillsammans! Blev supergött!
Jag och viktor gick på stan en stund idag men hittade inget annat än mat, haha standard. Nu ska vi ta och smsa tysken och sedan ser vi vad som händer ikväll. Puss!

HOS VIKTOR

Publicerad 2012-03-08 21:25:41 i Allmänt

Är hos min Viktor just nuu och vi ska snart starta en rulle tror jag. Viktor kom hem idag och om jag har saknat honom. Helt sjukt. Min lilla bubbe, haha!
En bild som är gammal, typ första gången vi var med varandra. Haha!

NADIA LAZAROO

Publicerad 2012-03-08 17:09:34 i Allmänt

Nu sitter Nadia i bilen för att åka till flygplatsen här i Umeå. Vet ni vad hon ska göra? JO HON SKA SE ^ LIVE. PÅ RIKTIGT. HENNES DRÖM. HENNES LIV. HENNES ALLT. HON SKA SE DOM. ALLTSÅ FATTAR NI HUR STORT DET ÄR? ÄR SÅ HIMLA GLAD FÖR DIN SKULL BÄSTASTE DU. HA DET UNDERBART OCH JAG KOMMER SAKNA DIG.

NADIA OCH PIFF

Publicerad 2012-03-08 17:04:14 i Allmänt

Efter jag käkat hos våran granne tog jag bussen in till stan och sedan satte jag mig på bussen till Ersmark där jag tillbringade min kväll med Nadia. Vi badade i hennes jacuzzi, såg ph, träffade bella osv.
Sedan på vägen hem från Ersmark och stannade jag på Haga och träffade underbara Piff. Haha ååh ni är underbara!

Have to take those moments

Publicerad 2012-03-07 16:34:45 i Allmänt

Kom ganska nyligt hem från att jag varit ute med Melina och gått. Var  ute i nästan två timmar. Men ska duscha nu  och sedan fara på middag hos vår granne. Peace!

ONSDAG

Publicerad 2012-03-07 11:27:10 i Allmänt

God morgon! Vaknade redan vid nio i morse och är ganska utvilad må jag säga. Dagens planer blev inte av men istället ska jag försöka ta mig ut på en promenad i det fina vädret. 
min fina piff<3

MODO

Publicerad 2012-03-06 21:35:36 i Allmänt

Sitter just nu och ser på hockey, MODO-Linköping. Matchen är inte över än men det är säkert att MODO är i slutspel(känns underbart) och Djurgården åker ut, haha lycklig! 

Dagen i en video.

Publicerad 2012-03-06 16:29:41 i Allmänt

Vi var ute i ungefär tre timmar idag och det var jätteskönt verkligen. Dessutom var det hur roligt som helst!!! Vi drack varmchoklad, åt mackor och massa kakor. Nomnom!  Snacka om att Felicia är kungen på att åka;) Puss!

TISDAG

Publicerad 2012-03-06 10:56:45 i Allmänt

God morgon! Har precis ätit en jättegod räkmacka. Dagens planer är att nu fara till Felicia och sedan vidare till hockeyplanen där dagen lär spenderas ett tag. Hur underbart låter inte det? Dessutom är vädret helt underbart!
Jag fick en fråga vart skinnjacka är köpt och det var den jag köpte av Amelia i torsdags förra veckan så jag vet inte när det är köpt men den är från bikbok! Snygg va? :D
Bjuder på en bild från när jag och seppo såg hockey. Kameran följer med mig idag! Puss

KVÄLL

Publicerad 2012-03-05 19:54:25 i Allmänt

gif animator
Hittade massor med fina saker på stan idag, bland annat en datorväska osv. Nu ska jag fara ut och vara med Felicia och Linnea. Ser vart kvällen tar oss! Puss . Haha snygga bilder va?;););));) 2005

MÅNDAG

Publicerad 2012-03-05 12:02:52 i Allmänt

God morgon! Nu ska jag bara borsta gaddarna sen ska jag gå upp till stan med Piff. Barnbidraget har ju kommit;) weehoo!

MAGGAN

Publicerad 2012-03-04 21:01:31 i Allmänt

Björklöven förlorade med 2-0 och efter matchen åkte jag och matte hem till mig och gjorde mat, chillade osv. Nu sitter vi på maggan och softar.  Ha en bra kväll allihopa för det kommer ja ha med denna finne bredvid mig;) ♥

SÖNDAG hahahahaahhaha

Publicerad 2012-03-04 14:11:37 i Allmänt

Hej! Fick åka hem med Emmas pappa och tog mig en lite prommis från deras hus. Faktiskt ganska skönt! Nu ska jag hoppa in duschen och sedan ska jag fara in till stan igen och se på hockey med Matilda så det blir nog kung. Här uppe är en film från inatt. Sminket är av och sovtröjan på! Vi har iaf hittat sommarplågan, haha;)

@ FELICIAS CRIB

Publicerad 2012-03-03 22:04:43 i Allmänt

make animated gifs
Vi ska precis sätta på en film. Middagen som Felicia gjorde var hur god som helst och nu står hon i köket och fixar lite. Blir att sova här i natt. Puss!

LÖRDAG

Publicerad 2012-03-03 11:04:03 i Allmänt

Viktor cyklade precis till hans match och jag sitter här hemma och chillar.  Igår gick vi och köpte massa frukt och chips som vi sedan åt framför tven, mysigt! Solen skiner och ikväll väntas massa roligheter. Nu ska jag sminka mig och sen tänkte jag nog ta mig en sväng på stan. Ha en underbar dag! Skriver innan jag drar till felle där kvällen ska tillbringas med ett gäng sjukt saknade och underbara vänner♥
how to make gifs

TORSDAG

Publicerad 2012-03-01 17:24:52 i Allmänt

Alltså jag är så himla less. Mitt huvud tar kål på mig! Har så himla ont i huvudet.Buhu... Efter skolan gick jag och Wilma på stan en stund och sedan träffade jag Amelia en jättesnabbis och köpte en skinnjacka av henne. Om jag är nöjd!!!! Helt perfekt:D

SVENSKA

Publicerad 2012-03-01 13:08:16 i Allmänt

Vi har i nuläget svenska, men jag, Kajsa och Amanda är jättelångt fram så vi sitter mest och chillar. Nu ska vi få höra resultatet av rittävlingen som Amanda och Kajsa gjorde. Vem viiinner? Haha!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela