SÅ DANSAR VI TILL DANSMUSIK IGEN

Publicerad 2012-01-31 15:03:55 i Allmänt

Två dagar sedan jag skrev sist. Gårdagen var helt bäst, Viktor följde med ut till skogen. Sedan imorse kom inte bussen så då var vi tvungen att gå till ica där den gick halv 9 ifrån. Kallt som tusan! Har just ätit några kakor och en macka och senare ikväll ska jag nog baka chokladbollar om jag orkar.

TIIIIIIIIIIIIIPS från murriz

Publicerad 2012-01-29 14:43:04 i Allmänt

Mamma köpte hem dessa igår och alltså jag säger bara en sak, fyfan vad goda! alltså det är de godaste köpta kakerna som jag någonsin käkat! så alltså spring å köööööp! nomnom:D

HOS EMELIE

Publicerad 2012-01-29 14:04:25 i Allmänt

Hade en helt underbar kväll igår med bruttorna. Vi käkade massa gött, körde lite lekar, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord (inget om andar och spöken som vi alltid brukar prata om!) Sedan mötte Viktor mig och sedan sov jag där. Myyysigt! 
Nu ska jag duscha och sedan runt fem kommer pappa och hämtar upp mig och mellis och sedan är det pappavecka i två veckor. Kommer bli konstigt att sova själv. Buhu...

VILKEN?!?!?!

Publicerad 2012-01-27 17:55:19 i Allmänt

Jag behöver lite hjäääääälp. Hittade dessa jackor på gina idag och kostar 499kr. Men saken är den att jag vet inte vilken färg jag ska köpa. Gaaaah. Den ljusa passar jättebra till mitt hår och jag tror att den kommer bli skitsnygg på sommaren/våren. Medan den blåa har en snygg färg, snygga detaljer och såå. Vad tycker duuu?Vilken?

FREEEEDAG

Publicerad 2012-01-27 17:52:25 i Allmänt

Hej!
Sov hos Viktor inatt och gick hem därifrån när han drog på träning. Gick hem till mig,sminkade mig, käkade lite och sedan gick jag ut på stan och var med Linnéa, Emma och Felicia. Vi gick runt ett tag och sedan satte vi oss och käkade pizzabuffé på Rhodos och där satt vi i några timmar. Pratade, skrattade, käkade tills man nästan ville spy. Sedan fixade vi presenter till imorgon då det väntas födelsedagsmiddag hos Emelie. Köpte en tröja och en ring idag men tröjan ska nog tillbaka till affären eftersom den var mycket mycket snyggare på galgen än vad den var på mig! Men ringen älskar jag! 

Den mest perfekta låten.

Publicerad 2012-01-26 16:53:30 i Allmänt

Har just ätit min pestomacka, var den bästa på länge faktiskt! Haha! Nu måste jag skriva lite på våran gruppredovisning som är på måndag. Woopwoop tagga till.

ONSDAG25/01/2012

Publicerad 2012-01-25 16:52:37 i Allmänt

Hej fooolks! Sitter just nu och äter mina tacohalvor, tallriken ser exakt likadan ut som igår. Kvällens planer är att ta en fika med Sarah och kanske Emelie! UPDATE, blev ingen fika utan vi tar det förmodligen nästa vecka istället. Puss!
Bjuder på två bilder från i helgen. Jäklar vad jag är glad att jag lärde känna dig Kajsa. Du är verkligen helt underbar!

TISDAG24/01/2012

Publicerad 2012-01-24 15:17:44 i Allmänt

Detta är alltså vad jag sitter och käkar just nu, tacohalvor med starksås, västerbottensost och philadephiaost, sedan har jag nötter, vitchoklad och frukt vars namn jag ej kommer ihåg men god är den:D
Gick och la mig halv åtta igår(!!!!!!!!!!!!!!!) vilket gjorde att jag sov i nästan tolv timmar. Trots det är jag ändå trött nu så ska ta en tidig kväll idag också. Nä, nu ska jag fortsätta käka. nomnom!

BIO

Publicerad 2012-01-23 16:08:20 i Allmänt

Hamilton- I nationens intresse
Denna film bjöd pappa mig och melina på igår. Det var riktigt trevligt men bion var inte riktigt min typ eller vad man säger. Väääääldigt äcklig och så. Haha! Sedan lagade jag och Melina mat som vi bjöd pappa på vilket var uppskattat. 
Senare på kvällen kom Viktor till mig och vi sussade. Just nu sitter jag på skolan med Emma och pratar lite. Har just käkat en Twix, nomnom!

FEST HOS JANNE

Publicerad 2012-01-22 20:59:15 i Allmänt

Först kom Viktor sen kom Kajsa och sen gjorde vi mat tillsammans. Sedan drog vi till Janne där vi chillade sen blev det lite fest. Här är bilder från igår, säger bara en sak. Satan vilka sköna människor!!!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA NADIA!

Publicerad 2012-01-21 00:44:41 i Allmänt

Du är beeeeeeeeeeäzt! Loveuuuuuu!
Har jävligt många bilder på oss, men många bör ej läggas ut.
Just nu sitter jag bara hemma. Middagen var helt stört kung med massa härligt folk!
Jag hoppas att alla har haft en jättebra kväll/ eller fortsättning! Bilder kommer imorgon. Puss

FREDAG den 20onde

Publicerad 2012-01-20 17:26:01 i Allmänt

Slutade redan vid 2 och gick hem med piff,janne och tyskiz. Sedan köpte jag lite godis och gick hem och åt godis och tacohalver eller vad man nu säger. Mums iaf! Ikväll blir det att gratta världens bästa Nadia eftersom hon fyller år imorgon!!! woopwoop:D:D Så nu måste jag byta om lite och sedan drar jag och käkar med massa. Sedan vet jag inte vad som händer men det blir ju varse. Puss!

TORSDAG den 19onde

Publicerad 2012-01-19 18:59:47 i Allmänt

Har varit en toppendag idag förutom att det inte blev så överdrivet mycket sömn inatt. Efter skolan idag gick jag och Piff på stan och jag fick med mig grejs för cirka 1300 kr. Kan visa någon gång! Kvällen ska spenderas med min finaste som kommer om någon timme eller så. Säger nog godnatt nu för vi ska ta en tidig kväll! Haha.

Puss
Här är en bild på Viktor,Erik och Nadia. Åh ni är så himla underbara!

ONSDAG den 18onde

Publicerad 2012-01-18 18:22:45 i Allmänt

Sitter just nu och pratar med lite folk. Är hur förskyld som helst, men det är bara att härda. Idag hade jag prov vilket gick helt okej, och imorgon har jag mitt andra prov för i veckan. Har förresten hunnit med 3 pesto och kesomackor idag(hahahahaha detta håller fan på att bli en pestoblogg). Nämen pesto är bäst;*;*;*;*;;*;*;*;*;*

LÄS DETTAA

Publicerad 2012-01-17 15:05:25 i Allmänt

Så himla sant!!!!!
Sitter just nu och käkar varmchoklad och sen har jag även tryckt i mig en hel chipspåse. Mycket nyttigt osv. Hehe

update: INSÅG JUST ATT JAG HADE LÄNKAT HELT FEL PÅ DETTA INLÄGG!!!! WOOPSII

<3

Publicerad 2012-01-16 19:51:43 i Allmänt

Hej folks! Idag hade jag, Emma och Jenny(Heeej jennyy:D:D) redovisning på italienskan vilket gick bra. Var dock förjävliga nervös. Har ingenting att skriva, orkar inte skriva något, är helt slut. Egentligen borde jag plugga. har prov. åh. Bjuder istället på några bilder som jag älskar,saknar och som gör mig så himla glad. 

Hata fan inte pesto

Publicerad 2012-01-15 16:32:45 i Allmänt

Dagens frukost: macka med pesto,ost och skinka.
Lunch,åt dock ingen lunch idag men om jag gör det så äter jag: pasta med pesto,grönsaker och ägg.
Dagens mellanmål: macka med pesto och keso.
Middag
Och jaaa, gissa vad som blir mitt dagens kvällsfika? Jo så klart en macka med pesto med keso♥
Så här har alltså mina matvanor varit sedan jag åt röd pesto första gången hos Kajsa för ett tag sedan. Haha!

söndag den 15onde

Publicerad 2012-01-15 13:22:46 i Allmänt

God morgon folks! Kvällen igår vad kung. Det var jag, Emelie, Ebba, Emma, Felicia och Linnéa. Först såg vi på film hos Ebba och sedan gick vi till ug där vi spelade spel och så. Jävligt trevligt!
Här är fyra bilder från igår.
Haha kvällens citat är sagt av Felicia när vi spelade Med andra ord.
Linnea- en känd fotbollspelare, inte svensk. Komigen du kan de här! ro..
Felicia- Robin hood?


lördag den 14onde

Publicerad 2012-01-14 14:38:59 i Allmänt

Hej folks! Har ingenting att skriva. Haha märkte just att både jag och ugglan tittar åt samma håll på bilden, haha weeeey.

håååååååår :pPpPPppPpPP och andra bilder, hehe

Publicerad 2012-01-13 19:26:25 i Allmänt

Tja murre, snygga gardiner du har.
var blond
fick ett snyggt blåöga i "fjollboll"
körde ofta på lockar
Visste inte om jag skulle ha hårförlängning eller inte...
klippte bort mitt älskade hår...
världens bästa josse och världens bästa anna kom från skåne.
gjorde den frisyren hela stan bärde ett tag.
färgade håret ännu mörkare. översta bilden är just efter jag färgade och den andra är i dagsljus dagen efter.
chillade lite
hade förjävla långt hår för att vara mig, och började gymnasiet!!!!!!

FREDAG den 13onde

Publicerad 2012-01-13 18:46:04 i Allmänt

Efter skolan kom pappa förbi och hämtade mig och vi åkte och handlade massa. Efter det drog jag bara hem, satte på mig myskläder och åt. Och nu sitter jag här, mätt och trött. Min kväll ser skön ut. För första gången på länge ska jag bara vara hemma och vila. Är verkligen hur slut som helst. Smsar just nu med Viktor som är på väg till Gävle just nu och kommer hem på söndag. Saknar honoooooooom. ♥
Okej, fredag den 13onde idag. Har det hänt något för er? Min morgon var jobbig, höll nästan inte på ta mig upp. Sen kom min buss några minuter sent vilket gjorde att jag var sjukt nära på att missa 1an till skolan- som jag verkligen var tvungen att ta. Dessutom tappade jag ner min mobil i mittgången i bussen och den flög i tre bitar. Så lite otur har jag väl ändå haft?;);) Hahaha!
Nä nu ska jag slappa jävel! Hare göttfolks!

Till Lovisa:)

Publicerad 2012-01-12 19:58:44 i Allmänt

Heej! Jo, jag går ju ekonomiprogrammet på draggen, och jag trivs jättebra! Varför jag valde just ekonomiprogrammet vet jag faktiskt inte. För mig stod det som mellan samhälls och ekonomi, men sedan kändes ekonomi lite mer som mig. Okej tillbaka till programmet, vi läser ju företagsekonomi, privatjuridik, moderna språk och sedan läser vi psykologi. Det är som ”våra” ämnen, sen utöver dessa fyra ämnen väljer vi ju en inriktning- antagligen ekonomi och juridik. Väljer man ekonomi som inriktning läser man entreprenörskap och företagande, företagsekonomi 2 och matematik 2b. Väljer man juridik läser man filosofi 1, affärsjuridik, rätten och samhället och psykologi 2a.

Fördelar med programmet är att du får en bred utbildning och kan typ bli vad du vill, okej inte på samma sätt som de som går natur kan. Nackdelar, ganska mycket plugg, men ändå inte. Eller det beror ju helt på hur mycket du hade nu i 9an, eller vad du är van med eller hur man säger. Jag tror ändå att vi hade ganska lite plugg på min skola och därför tycker jag att det är en del nu. Medan andra tycker att det är lite plugg nu.
Skriv till mig på facebook om du undrar meeer! Kramiz
Jag är stört jävla glad att jag valde ekonomi. Och sen har jag dessutom väääärldens bästa klass!!! ♥

Elias

Publicerad 2012-01-11 17:55:29 i Allmänt

Just nu pratar med mina kusin Elias medan jag lagar mat. "lagar". Jag gör nämligen makaroner och sen steker jag nå biffar och sen röd pesto och bea till. muuumma. Nämen Elias är bäst. haha!

Första dagen efter lovet.

Publicerad 2012-01-10 16:21:55 i Allmänt

Som ni ser har bloggen blivit bredare vilket gör att alla bilder som jag lägger in från och med nu är i större format,eller jag tror iaf det, haha. Ikväll ska jag och Nadia se hockey. Börjar bli standard ;)

Sista dagen på lovet.

Publicerad 2012-01-09 15:41:55 i Allmänt

God morgon! Har precis ätit röd pesto,pasta,ägg,godis och en apelsin. Hur bra frukost är inte det? Vaknade efter halv två idag vilket var jävligt skönt men frågan är ju hur jag kommer ta mig upp imorgon när det är skola. Jag som tänkte vända tillbaka dygnet och gick och la mig runt 11-12 och sen vaknar jag vid halv två? Hur stört? Det är typ det längsta jag någonsin sovit. Haha!

Fredag och lördag!

Publicerad 2012-01-08 15:51:40 i Allmänt

Hejs! Sitter just nu och ser på skidor med pappa. I fredags var jag med Denise, Felicia, Emma och Linnéa. Vi såg på film och käkade chirre,dirre å cola. Haha hata inte! Sedan på kvällen åkte jag in till stan igen och på dagen igår mötte jag upp Nadia på monki. Köpte en ny tröja och sedan tog vi bussen till Nolia där vi såg på hockey. Och gissa vem vi träffade dääääär?!?!?! Matildaaa<3+hennes finska kompis. Hon har ju varit i Finland hela lovet typ så det var svinroligt att träffa hon igen.

Efter matchen igår gick vi hem till Matilda där vi käkade och sedan runt halv 9 kom jag till Viktor där jag sov över och tog bussen hem imorse.

:pPpPpPPpPP:pPpPppPppPP

Publicerad 2012-01-06 13:50:40 i Allmänt

Haaj folks, sov hos Viktor i natt. Men sen skulle han på träning vid nio så då gick jag hem men ska nog tillbaka dit snart. Tog förresten en ny bild nyss, tror jag ska ha den som profilbild på facebook  :pPpPpPpPPpP snygga ögonbryn osv

RÖD PESTO

Publicerad 2012-01-05 14:22:08 i Allmänt

Kom hem för en timme sedan från stan. Ganska onödigt att jag drog dit eftersom jag kom dit halv 10 och sedan la jag mig och sov tills pappa hämtade mig igen och sen åkte vi hem till H-fors. Väärt njaaa.
Började morgonen med en pesto och kesomacka, och sen gjorde jag en likadan macka hemma hos mamma. Alltså jag kan inte få nog!!!! Ni alla måste prova det, det r fan magiskt.
Jag åt röd pesto första gången den 30onde december och sen dess är det typ det enda jag käkar. Man kan verligen ha det till allt, på mackor, i pasta, på kyckling, som sagt. ALLT! :D
Ska förresten gå och koka lite pasta nu med röd pesto! Peace

Björklöven J18 med världens bästa Nadia

Publicerad 2012-01-04 23:52:09 i Allmänt

Vi var sagt och såg hockey idag, Björklöven mot Modo (J18). Björklöven vann! Weeeey. Kan ju säga att det var ganska kallt, både utomhus och i hallen. Dessutom var all lokaltrafik inställt vilket gjorde att vi stod och väntade i kanske 30 minuter i KYLAN på bussen som aldrig kom och sedan ringde vi efter skjuts. Då drog vi hem och käkade varmchoklad och sedan gjorde vi mackor med keso och röd pesto på , brb döööör lite vad gott, hehehe


Blondiiiiiii

Publicerad 2012-01-04 21:32:02 i Allmänt

Tänkte bara slänga in en bild från när jag var blond. Kan ni seriöst förstå att jag har varit det? Kan inte alls se mig som blond nu!  Ska snart ladda över bilderna från idag när jag och Nadia såg på hockey så jag skriver senare! Peace

Linnéa, Emma och Felicia

Publicerad 2012-01-04 01:02:17 i Allmänt

Hade en jättemysig kväll med bruttor. Vi har inte träffats på svinlänge så vi hade väldigt mycket att prata om. Vi käkade även massa göda som ni ser på bilden och sedan spelade vi spel. Kan verkligen säga att jag har saknat dom så jävla mycket. Saknaden går inte att beskriva med ord.
När jag kom hem satte jag mig och såg hockeyn med pappa och Melina men nu verkar hela kanalen lagt av och det har blivit så för Nadia också så vi är lite smått sura. Haha ;) Ska nog börja ta bort mitt smink och sedan ska jag krypa ner i min säng. Natti!

Mot pappa.

Publicerad 2012-01-03 13:28:12 i Allmänt

Viktor drog hem för en stund sedan eller han ska på träning. Just nu lyssnar jag på musik. Ska snart hoppa in i duschen och gå ner på stan med Melina, och runt tre åker jag till pappa. Var längesen jag var där så det blir mysigt!

Jag förstår inte vad som händer.
Visst att jag förstod att det skulle bli annorlunda på gymnasiet.
Men så här trodde jag aldrig att det skulle bli.
Men nu blev det så här.
Tyvärr.

Ni är bäst!

Publicerad 2012-01-01 17:53:35 i Allmänt

Vill bara säga en sak- jag har aldrig varit lyckligare.
Jag har världens finaste och underbaraste vänner(ni vet vilka ni är), jag har världens finaste pojkvän, och sen har jag världens bästa familj. Alla ni är guld värda. Vad skulle jag göra utan er? Alla ni är BÄST! ♥

Nyår med mina bästa.

Publicerad 2012-01-01 17:51:24 i Allmänt

Nyår igår var så jävla bäst, förutom att vi var lite dåliga på att planera osv men det blev bra ändå. Först käkade vi gött hemma hos Kajsa och sedan drog vi in till mig och käkade efterrätt. Efter det chillade vi en aning och sedan drog vi ut. Var bland annat på en svit på ett hotell här i umeå. Sedan gick vi ner och tittade på fyrverkerierna och sedan var vi ute och träffade massa härligt folks. Gott nytt år!
På kvällen låg jag och Kajsa och pratade om nyårslöften, kan ju nämna ett som vi+Amanda har- att åka utomlands i sommar. Låter kung va?
Nä, nu måste jag ta och duscha, är helt vidrig. Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela