Babylyx!

Publicerad 2011-08-31 20:59:25 i Allmänt


Här är en bild från företagsekonomin idag där vi ska marknadsföra en tvål. Här har ni våran- BARNLYX!

Blir så less på ditt snack

Publicerad 2011-08-31 18:11:36 i Allmänt

Tjenare! Sitter och smsar, ser på tv osv. Har haft en skön dag och imorgon får vi förmodligen våra datorer, fick förresten mitt busskort idag vilket är skitskönt! Gick hem med kim och tobb idag så det var ju roligt med lite sällskap.

Vårdcentralen

Publicerad 2011-08-30 15:50:39 i Allmänt

Kom ganska nyss hem från vårdcentralen, var en till man som skulle kolla min arm. Nu när jag kom hem gjorde jag en klämmacka och en glass till det.

Måndag

Publicerad 2011-08-29 17:27:46 i Allmänt


Idag hade jag min första språklektion och jag fick byta till italienska! Hur bra? Verkar dessutom som en skitskön grupp även där så tumme upp. Ska sätta mig ner och skriva ner det sista på engelskan som ska in imorgon och sedan ska jag och Melina göra lite mat. Lämnde förresten in mitt papper om att få ett busskort så imorgon lär jag få det, hur skönt? Läste dessutom i tidningen att dom ska ta bort massor med bussar från Umeå till Hörnefors och tvärtom, och det känns jävligt drygt. Och dom ska dessutom ta bort draggen-bussen så vi kommer behöva gå från stan eller åka lokalbuss vilket innebär att det kommer ta typ 50 minuter att ta sig in till skolan. Känns som att bussbolagen inte bryr sig om vi elever just nu men det lär ju lösa sig. http://vk.se/Article.jsp?article=471640 . Ha ett bra liv!

Mer glädje till folket!

Publicerad 2011-08-28 21:16:11 i Allmänt

Har tänkt på en sak ett bra tag nu, det är vi som gör att skolan blir jobbigare? För om vi skulle se allt positivare så tror inte jag att det hade varit lika jobbigt. Så istället för att tänka "ååh inte skola igen" så borde man tänka "ååh vad roligt med skola igen, lära sig nya saker, träffa alla fina människor" OCH om man gör bort plugget i tid så blir det ju ba ännu bättre. Jag blir helt less av att läsa hur vissa skriver -hur dålig skolan är och hur negativt allt är och så vidare. Tänk vi i Sverige, vi får i alla fall en utbildning och den är dessutom helt gratis! I vissa länder måste man betala för att FÅ en utbildning, och i vissa länder kan man inte ens göra det. Och vad händer då? Jo ingen skola =ingen utbildning. Nä, med detta inlägg vill jag egentligen bara säga att man ska vara otroligt tacksam för var man egentligen har!

bääääässt

Publicerad 2011-08-28 12:58:37 i Allmänt

Har haft finbesök av denise hela helgen vilket var hur roligt som helst! Och jag har haft en skitbra vecka på draggen, alltså det är verkligen så rätt! Nu hålle rjag och Melina på att göra en västerbottenspaj som vi ska bjuda mamma och hans på när dom kommer hem från stugan. Ni får ha ett fettbra liv! Sen kan jag ju nämna att jag fick 88 idag på tetris, ;) hehehehehhee

FLER

Publicerad 2011-08-25 20:52:14 i Allmänt

Varning!!! Nu kommer massa gamla bilder... HAHAHA
Kan väl berätta att jag har hamnat i världens bästa klass, och skola också för den delen. Jessica var så snäll imorse och följde mig till skolan klockan 10 och var med mig där trots att hon inte hade någon lektion. Imorgon börjar jag 12.45 och har två lektioner, hur bra? bäääääääst

Hur jag ska göra.

Publicerad 2011-08-22 19:09:17 i Allmänt

Alltså helst jävla sjukt vad jag är nöjd över klassen! Efter skolan gick jag och Emma på stan och köpte en skitsnygg ring!! Hur nöjd som helst.

så ska vara.

Publicerad 2011-08-21 14:44:11 i Allmänt

Nu ska jag göra i ordning mig inför kvällens planer, men först ska jag fara förbi Felicia och sedan kommer Sarah med bussen från stan så ska kanske möta upp henne och sedan går vi till Ebba. Ha en underbar sista kväll på sommarlovet 2011 allihopa! 

Fler

Publicerad 2011-08-21 13:44:37 i Allmänt

Kvällen igår började med att jag och Denise drog ut och sedan träffade vi Felica mf. Sen spelade vi lite kort och jag och Denise vann, heheheh;);););););) sen blevc kvällen bara bättre och bättre och allt slutade som på en film. Hade egentligen tänkt att sola lite idag,men vart är solen?!?! Ikväll ska vi var några och äta hos Ebba, kommer bli hur roligt som helst! Detta är den sista kvällen och imorgon börjar skolan, känns roligt men väldigt nervöst. Och jag har dessutom iiiinga kläder här hos pappa eftersom allt i Umeå så det suger men men det får bli som det blir. 
Här kommer några fler gamla bilder, enjoy!  

feeeett

Publicerad 2011-08-20 16:38:21 i Allmänt

rån torsdags till igår sov vi som sagt hos Felicia, och vi hittade dessutom dit med mopparna;) Vi drog en svänga inne i stan också och fikade hos mig osv. Sen låg vi mest pch pratade, och på dagen spelade vi kort och bakade en kk. Sen igårkväll var jag med Denise, Emma och Felicia. Fett vare!! Idag var det Hörneforsdagen här så då stack jag och Denise dit och träffade goa människor. SEN TOG JAG I EN ORM!!!!

Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna! 

Mot Felicia!

Publicerad 2011-08-18 20:26:26 i Allmänt

Nu har jag packat färdigt mina saker och just nu sitter jag ovh väntar på ett klartecken från Denise och Emma sen pyser vi iväg på mopederna. Och ikväll ska vi färdas lååångt, enda bort till Stöcke. Det längsta vi har varit är typ en mil bortom Hörnefors så önska oss lycka till för det lär behövas;) Haha nejdå, vägen är bara rakt fram och jag har dessutom åkt två gånger om dagen så jag kan den nog än om jag så skulle blunda.  Har lagt fram min vinterjacka men tvekar om det blir för varmt. Nä hörreni! Ni får ha en underbar kväll för det ska då jag ha med dessa uuuunderbara människor.

Torsdag

Publicerad 2011-08-18 18:17:17 i Allmänt

Har haft en underbar dag med Denise, vi cyklade mest runt,pratade, tog kort och sen träffade Felicia, Emma och Linnéa en stund. Jag måste bara säga att jag och Denise är bäst på att laga cykelkedjor;) visst Felicia?Hahah! 
 

Förlåt!

Publicerad 2011-08-18 01:37:07 i Allmänt

Förlåt för helt usel uppdatering! Har haft en helt underbar kväll med mina brudar. Här är en video från ikväll där jag och Denise dansar, sen kommer Linnéa också. Fick nyss ett helt underbart sms av Denise som jag kan läsa om och om igen. Loveyah! Livet är helt jävla bäst förutom att skolan börjar om några dagar men det gör inte så mycket, för denna sommar har rockat! Haha... tönt!




Imorgon flyttar Stina, fina underbara Stina. Men jag och Emma kommer ner och hälsar på dig! ♥

hos Denise

Publicerad 2011-08-13 20:51:27 i Allmänt


FAST nu ska vi pysa ut och träffa folk, har en underbar kväll. Åt hos Denise  idag, och fan vad gött det var! :D

Stina och Emma

Publicerad 2011-08-11 19:43:54 i Allmänt

Har haft en underbar dag idag med Stina och Emma, först vandrade vi runt i staden en kort stund. Men sedan tog jag Emmas lokalbuss-oskuld(nästan) och tog bussen till Stina och hon tog hennes cykel och cyklade hem. Duktiga som vi är hoppade vi av på rätt hållplats och vi hittade även fram till rätt hus. Väl där borta hämtade Emmas far henne för passfoto men hon var tillbaka efter bara en halvtimme igen. Under tiden var jag och Stina hurtiga och gick till Strömpilen och köpte kakor och värmeskydd. På vägen hem började det SPÖregna och vi sprang i regnet. Kan väl säga att det var min träning för i år;) Och nu sitter jag här framför tvn och har just gjort mat. Läs: Värmt mat.
 

gfd

Publicerad 2011-08-09 15:48:35 i Allmänt

tänkte bara berätta att jag just råkade vinna med 33-3 mot petra i rebubbled, hhehehehehehehehehehehhehehhhe
nu ska jag, Petra och Denise fara och käka på tre kronor, harebäääääääääääääääääääääääst

8

Publicerad 2011-08-09 12:07:43 i Allmänt

Igår drog jag och Denise till Petra och sedan drog vi ut, cyklade runt och träffade lite folk osv. Senare drog vi upp till tågstationen och spelade in superfina danser och sjöng. Kanske kommer upp en video sen,får se. Sedan for vi och grillade ett tag. Aja, nog om det för nu ska jag ska jag vara med Petra och Denise men väntar på att Denise ska bli färdig så vi kan dra. Harefint:)

Linnéa♥

Publicerad 2011-08-07 21:08:48 i Allmänt


Här är en bild när jag och Linnéa provade solisar, vad tycker ni? Borde vi kanske slå till?;)

lördag

Publicerad 2011-08-06 21:52:59 i Allmänt

Var som sagt på stan idag med Linnéa, köpte ett par byxor. Kom nyss hem från Hemmakväll där vi hyrde tre filmer och sen köpte vi två ben and jerry´s som jag just nu sitter och käkar. Melina har just gjort en skitfin frukostsallad och nu ropar mor att vi ska starta filmen. Ha ett fint liv/ Brunetten

flizzan skriver lite sisådär på kvällen

Publicerad 2011-08-06 01:59:34 i Allmänt

extrem busig är jag nu som skriver på Mirres blogg, haha hoppas hon är okej med det här men jag tyckte jag var värd åtminstone ett inlägg!

Har inte alls många bilder på mig och hon, det är mest gruppbilder osv! men har märkt att på i princip alla bilder på mig så finns hon med någonstans, Denise likaså. betyder ju faktiskt att dom är en stor del av mitt liv, och kommer alltid vara, jag hoppas det inte ändras
tycker om er toppenmycket!
/ Feeeeeliciaaaaaaa

HAFFA

Publicerad 2011-08-05 17:33:20 i Allmänt

Alltså måste bara skriva av mig lite angående den där "leken" på facebook, där man ska välja den finaste av två personer. Jag förstår verkligen inte vad den leken är bra för. Visst om man anmäler sig för att vara med i den och vill vara en av dom två personer man kan välja mellan, men varför ska en helt oskyldig människa behöva väljas mellan? Och som dessutom kanske bli nertryckt och må dåligt över det för resten av sitt liv. Folk blir fan ledsna. Nä, nu är jag arg. Facebook spårar! Nästan allt handlar om kränkningen och bekräftelse. Tack för mig.

:)

Publicerad 2011-08-04 17:25:10 i Allmänt


Tjenarecåålingar, här sitter jag och snackar med goa människor. Vaknade runt halv 11 och åt en lång frukost och sedan la jag mig på balkongen en liten stund och fick lite färg. Hur skönt som helst! Jag är ovanligt blek denna sommar och missade när det var som finast väder här i umeå när jag var nere i malmö. Och där hade vi typ sol en  dag på 2 veckor, haha;)

du=skämt

Publicerad 2011-08-03 21:50:19 i Allmänt

Hej alla fina, sitter just nu och lyssnar på veronica maggio som för övrigt är världens bästa artist! Har ingenting att skriva egentligen förutom att jag är jävligt sur(ni nära får fråga så berättar jag, tänker bara inte skriva ut det här). 
Denna bild har faktiskt en mening, ni får tänka själva och gissa vad som menas med den.

världensbästa

Publicerad 2011-08-02 17:37:08 i Allmänt

Kom hem för någon timme sedan från Felicias stuga där jag, Felicia, Emma och Linnea har varit under natten. Det var hur jävla roligt som helst. Det måste vi göra om! När jag kom hem la jag mig ute en stund och råkade somna i en halvtimme eller något. Vi hade egentligen tänkt att fara och grilla lite middag vid fåren men vi alla kände oss lite för otaggade och vissa kunde inte så vi tar det någon annan gång istället. Istället blir det att hitta på något med samma personer som igår plus kanske emil och så. Ha en underbar kväll allihopa!

lista

Publicerad 2011-08-01 11:52:47 i Allmänt

SENASTE:
1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: mamma
3. SMS: william
4. Sång du lyssnade på: vart jag mig i världen vänder
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: beror på hur man ser det
8. Varit kär: nej
9. Förlorat någon speciell person: halvt
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja

 

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. vit
13. svart
14. gul
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: massor
16. Fått ditt hjärta krossat: nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Kysst en kompis: nej
BLANDAT:22.
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: en del
23. Hur många barn vill du ha: ett eller två
24. Har du några husdjur: nej
25. Vill du ändra ditt namn: nej
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: blev grattad?
27. Vilken tid vaknade du idag: halv 11

 

 

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: grillade
29. Någonting som du längtar till: ingen aning
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns mycket
32. Vad lyssnar du på just nu: vart jag mig i världen vänder
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: klart, jennssii:D
34. Vad gör dig irriterad just nu: skitsnack och lögner
OM DIG:36.
Vad är ditt namn: Miranda
37. Singel/upptagen: singel!
38. Stjärntecken: vädur
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: hörnefors
41. Gymnasie: draggen
42. Högskola:
43. Hårfärg: blont men brunt?
44. Långt eller kort: beror på hur man ser det. längre än linn, kortare än emma;)
45. Längd: 165
46. Vad gillar du gällande dig själv: det mesta

 

 

47. Piercings: öronen
48. Tattoos:
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: aldrig
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: ingen
54. Bästa vän: Josefin, Denise och Greta(vet att jag alltid har dig här<3) Sedan har jag massa andra helt underbara vänner som är BÄÄÄÄÄÄST
55. Sporten du spelade: Innebandy
56. Husdjur: inga
57. Vaccination du minns: grissjukan
58. Konserten: minns ej vilken som var den sista
60. Alkohol du drack: dricker inte
JUST NU:
61. Äter du: inget
62. Dricker du: vatten
63. Är du på väg att: gå ut
64. Lyssnar du på: vart jagmig i världen vänder
65. Väntar du på: ingen aning
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: ja
67. Vill du gifta dig: yes
68. Karriär i åtanke: ingen aning
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögon och läppar,  typbåda
70. Kramar eller pussar:
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: spelar ingen roll
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: båda
75. Tatueringar eller piercingar: inget
76. Känslig eller inte: lagom
77. Ragg eller förhållande: ingen aning
78. Bråkstake eller tveksam: ingen aning
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: nej
81. Tappat glasögon eller linser: nej
82. Haft sex på första dejten: nej
83. Krossat någons hjärta: halvt
84. Har någon krossat ditt hjärta: ja
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: ja
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja
92. Himlen: venne
93. Tomten: nej
94. Att kyssas på första dejten: ingen aning
95. Änglar: ingen aning
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?:nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: familjen, släkt och vänner
100. Att posta det här är din 100 sanning: ja

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela