FREDAG LÖRDAG I VÄSTANSJÖ

Publicerad 2012-04-28 14:43:27 i Allmänt

Tog tåget med Viktor vid 16 och sedan dess har vi varit här i Västansjö. Var en stund till stan också och fick med mig lite fint. Nu ska vi leka med Wilma(Viktors lillasyster) som är huuuur söt som helst! Puss!

TORSDAG

Publicerad 2012-04-26 22:31:35 i Allmänt

Har haft fullt upp med att umgås med min bästa pojke. Vi cyklade runt i vackra hörne nu på kvällen. Det regnade och det var jävligt kallt. Men nu har han sett hela hörnefors typ så det känns ju kung! Vackra hörnefors ;)
Hade som sagt nationellaprov i svenska idag, gick inte bra men inte heller dåligt. Känns bra att svenskan är bortgjord nu. Nu ska vi sova. Natti ♥

ONSDAG

Publicerad 2012-04-25 17:20:47 i Allmänt

Hejjj! Har varit hemma i en ungefär en timme. Tog tåget hem med Denise, Emma och Linnéa och vi åt muffins som Denise hade bakat, dessa var stört goda! Tänkte ta mig en promenad lite senare ikväll med pappa så det blir skönt med lite friskluft och motion. Nu ska vi äta. Puss!
Jag tror förresten att jag ska byta till devote! Eller jag funderar på det...
Bild från i somras när jag var och hälsade på min älsklingar josse och anna. Josefin på bilden. Satan i helvete vad jag saknar er!!!!!

TISDAG

Publicerad 2012-04-24 20:56:43 i Allmänt

Denna dag har varit underbar förutom nationella då. Jag tyckte att det var svårt! Sista delen är på torsdag och då är det skrivdelen. Idag efter provet så drog vi och spelade laserdome med Viktor, Janne, Markus, Tobias, Robert och tysken. Jag, Kajsa och Amanda mot grabbarna. Och gissa vem som vann första spelet om inte jag? 1/9 bland dessa grabbar är inte fy skam! Andra omgången behöver vi kanske inte prata om lika mycket ;)
Amanda: Jackan är från Zara!

TISDAG

Publicerad 2012-04-24 06:37:37 i Allmänt

Tröttare än någonsin och äckligare än någonsin sitter jag nu och äter frukost, idag väntar som sagt nationella i svenska. Läsdel.  Jag är fan inte van vid att behöva gå upp klockan sex. Idag är jag en zombie. Hejdå.

MÅNDAG

Publicerad 2012-04-23 17:25:09 i Allmänt

Idag har varit en ganska bra, dock är jag fortfarnade i lite chock från gårdagen men. Imorgon väntas första nap-provet i svenska. Får gå som det går helt enkelt. Puss!

Ni gör mig lycklig.

Publicerad 2012-04-22 19:27:42 i Allmänt

Jag har verkligen börjat inse vilka underbara vänner jag har,  och vilken underbar familj och släkt och en helt underbar pojkvän!  Ni alla är helt underbara och ni vet vilka ni är. Kärlek till er!!!♥

SÖNDAG

Publicerad 2012-04-22 19:11:44 i Allmänt

Idag är det en bättre dag än vad det var igår.  Veckan som kommer har jag två nap-prov och har pappavecka.
Idag har förresten jag och min älskade kille varit tillsammans i 4 månader♥ så ikväll ska vi nog fira med bb;););)

LÖRDAG

Publicerad 2012-04-21 20:34:01 i Allmänt


Hej. Idag har jag tränat, tagit lite kort (ovan), städat lite, suttit vid datorn och just nu har vi främmande. Orkar inte skriva något mer, är inte riktigt på humör.

FREDAG

Publicerad 2012-04-20 20:23:36 i Allmänt

Hej! Sitter just nu och skriver på en uppgift som ska in ikväll. På en fredag. Japp. Här är några bilder från i veckan och förra helgen (?). IPhone♥!!
Si

TORSDAG

Publicerad 2012-04-19 20:33:01 i Allmänt

Hej! haha vad hände med uppdateringen? Sitter just nu och ser på hockey med Viktor och mamma. Har framkallat bilder som nu sitter på min vägg- är hur nöjd som helst. Kan ta ett kort senare! Gillar att de inte sitter så perfekt utan att de är lite snea och så!  Bland annat bilden här ovan sitter nu på min vägg. Haha love it!!
Nu ska jag försöka skriva lite på en uppgift som ska in imorgon medans jag ser på hockey. 1-0 brynäs, fan...

DAGENS KLÄDER

Publicerad 2012-04-16 22:47:49 i Allmänt

Här ser ni min nya gula tröja och mina nya vita converse. Frågan är hur länge dessa kommer att vara vita? Såg även på bilden längst upp att mitt hår ser förjävligt ut!!!! slitet och äcklig färg. Jag vill ha lite ljusare men vill samtidigt inte slinga det... Får hoppas att håret bleks jättemycket i sommar så att jag får ungefär samma färg som jag hade förr (om inte ljusare).

MÅNDAG

Publicerad 2012-04-16 22:43:52 i Allmänt

Åh vad jag har blivit dålig på att blogga! Helt stört. Sitter knappt vid datorn längre eftersom jag sitter vid min mobil istället. Och jag har inte fått blogg.se att fungera från den än... Sov inte själv igår, vilket var bäst. Och nu är bubben på bio och kommer sedan hit så nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag väl börja krypa ner i sängen. Har förresten klistrat upp lite bilder idag på min vägg men måste framkalla fler och sedan kommer detta bli hur bra som helst!!!!!
pic.twitter.com/v3xXfv1w
Emma lånade min mobil en stund idag och ja. här är resultatet av det. Modell!

SÖNDAG

Publicerad 2012-04-15 21:15:08 i Allmänt

Detta lov har varit underbart. Underbart. Ikväll blir första natten på länge själv. Åh. Ensamt.
Något dåligt är att jag har tappat bort min mobilladdare så nu är min mobil snart död. Wey. Nä, alltså nu ska jag fan vända helt mitt rum upp och ner en till gång, ska fan hitta den där jävla sladden. Less.
pic.twitter.com/VhjETMFv
Bild från idag när jag och Viktor var på stan idag- hittade förresten en jättesöt tröja!

Publicerad 2012-04-13 22:50:19 i Allmänt

Detta är ungefär vad mina två sista dagar har bestått av. Pussar av finaste. ♥

ONSDAG

Publicerad 2012-04-11 19:07:27 i Allmänt

Idag har jag ätit lunch med mamma och melina, träffat nadia, varit med saknade piff som jag inte träffat sedan i torsdag så vi hade massor att prata om! och ikväll kommer älskade viktor hem!!!!!! ååh älskar denna dag♥
Bild på omtalade hobbe!
pic.twitter.com/Ku3HR8KA

INKÖP

Publicerad 2012-04-10 12:38:28 i Allmänt

Häromdan var jag och shoppade med min storasyster.( Vi är inte riktiga syskon men vi kallar ändå varandra syskon eftersom vi är så pass nära varandra och vi har bott tillsammans under några år. Robin, Jesper och Malin. Vi bråkar som riktiga syskon, vi busar som riktiga syskon och vi jävlas som riktiga syskon. Nä i mina ögon är vi syskon trots att vi varken har samma mamma eller pappa. Så det var alltså min storasyster Malin jag åkte med.Så nu vet ni alla ;) ) . Okej. tillbaka till shoppingen. Jag fick hem ett par vita converse och ett linne. Linnet kostade bara 149kronor! 

FRÅN BJURRA.BLOGG.SE

Publicerad 2012-04-10 12:21:10 i Allmänt

Alltså serri, hur snygga bikinisar är inte dessa två?
Tisdag- ska umgås med Kajsa, blir stan och kanske någon fika på stan. Blir varse, men jag vet att det kommer äga- för det gör det alltid med Kajsiiiz. Har iaf precis bäddat rent i sängen och ska snart duscha. Är verkligen hur äcklig som helst!!!!

MÅNDAG

Publicerad 2012-04-09 15:14:25 i Allmänt

Bild från isabelles blogg!

Såg på bio igår med emeli,nadia och isabelle. Vilket var grymt trevligt! Vi såg the hunger games och den var hur bra som helst- och läskig. Se den!
Kom precis hem från en skön promenad i det fina vädret. Var ute i nästan 1.5 h och dunkat musik hela vägen. I love it!

fan

Publicerad 2012-04-08 23:57:14 i Allmänt

allt detta jävla snack om undervikt och övervikt. jag blir förbannad. jag blir sårad. jag blir ledsen.
detta får mig nästan att tappa andan. vill skrika. fan. fan. fan.

FREDAG

Publicerad 2012-04-06 22:59:23 i Allmänt

idag har varit en bra dag, jag har skaffat instagram(mirandhha), jag har vunnit över viktor i wordfeud, jag har fått pengar av farmor och kjell, jag har ätit tårta, jag har läst 50 sidor i en bok, jag har gjort bort en uppgift som skulle in ikväll vilket innebär att jag nu har lov, jag har varit ute i solen, jag har twittrat flitigare än aldrig förr, jag har ätit en otroligt god skinkmacka, jag har blivit bättre på att smsa med iphonen, jag har insett att det snart är sommarlov, jag har vattnat blommorna, jag har druckit mycket vatten, jag har lyssnat på musik, jag har träffat min underbara farmor och kjell som jag sa tidigare, nä, denna dag har varit förjävla bra faktiskt! trots att jag saknar min älskade viktooj och underbara vänner. morgondagen verkar bli kung den också eftersom då far jag, melina och pappa till farfar och thordis där vi ska gratta mig, melina och thordis på födelsedagen samt grilla korv och vara utomhus. looooveit!

ONSDAG

Publicerad 2012-04-04 17:06:48 i Allmänt

Åkte hem med 15.48-tåget idag med Viktor, eller han fortsatte hem mot Övik.. Buhu. Har skrivit klart en uppgift som ska in ikväll men har en uppgift kvar att göra som också ska in ikväll. Det är alltså vad jag ska pyssla med ikväll. Har förresten mitt tal imorgon på svenskan.. OM jag är nervös... 
mjukistrojan e pooo

DETTA SKICKADE PIFF TILL MIG PÅ FACEBOOK. IT´S FUNNY BECAUSE IT´S TRUUUEEE

Publicerad 2012-04-03 17:11:10 i Allmänt

True story.
Har haft en jobbig dag idag, eller eftermiddagen gjorde den jobbig men ändå hade jag bara en lektion efter lunch. Har så himla mycket nu i skolan. Helt sjukt!!!! Två stora inlämningar, samhällsläxa till imorgon, samt en boklogg på torsdag och sve-tal. ååh tagga till.. Dock blev min dryga dag bättre eftersom viktor kom till mig efter skolan och drog typ för 30 minuter sedan och sedan kommer han tillbaka efter sin träning. Nu ska jag försöka ta tag i mitt jävla plugg. Ha ett bra liv!

MÅNDAG

Publicerad 2012-04-02 21:52:46 i Allmänt

Har bytt rum ikväll till det nya rummet. Vet dock inte hur länge jag kommer att ha det men det blir ju varse! Viktor följde med hem efter skolan till h-fors. Kan inte säga annat än bäst. ha det bra alla mysizzar

Viktor, pappa och jag.

MMMM

Publicerad 2012-04-01 18:20:41 i Allmänt

Såg att Melina hade gjort ett inlägg om mig på min födelsedag. Tihii, en liten samling med bilder!

SÖNDAG- april april din dumma sill

Publicerad 2012-04-01 13:08:57 i Allmänt

God morgon! Jag vaknade för en timme sedan och tittade ut genom fönstret. Wtf? Igår satt jag ute på altanen med bara en tröja cch byxor och SOLADE och nu är det SNÖSTORM? Kommande vecka är förjävlig för mig, svenskatal, inlämningar och läxor.
Gårdagen var hur bra som helst! Har haft två helt underbara dagar med världens bästa vänner. Ska lägga in bilder senare så de kommer in lite senare. Puss! :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela