TORSDAG

Publicerad 2012-05-31 21:17:28 i Allmänt

Dagen idag har varit bra, spelade bland annat golf på idrotten som jag verkligen sög i. Trodde verkligen inte att det var så svårt att få iväg en liten boll! Och dessutom skjuter man ju åt fel håll, men jag kan däremot tänka mig att det är jätteroligt att lira om man liksom är bra i det.
När jag kom hem från skolan följde jag med pappa till båten ett tag och chillade lite lagomt. Borde egentligen ha pluggat istället meeeeen. Prov och en svenskainlämning ska göras imorgon men efter dessa två saker har jag endast en sak kvar, kursprov i italienska muntligt på måndag. Hur skönt är inte det? Ska sova tidigt ikväll. Kram! ♥

GÅR MAN I ELLER PÅ EN SPORT?

Publicerad 2012-05-31 21:13:08 i Allmänt

Ja, som rubriken lyder... Vad säger man egentligen? Går man i eller en sport? Det var under en vistelse i södra Sverige som jag berättade att jag inte gick i någon sport, de började då skratta åt mig och sa att det hette på. Det vill säga att om man går i dans så säger man att jag går på dans och inte i? Att man går på innebandy och inte i och att man går på fotboll och inte i? Jag personligen tycker att det låter bättre med att säga jag går i innebandy istället för att jag går på innebandy. Däremot kanske jag har helt fel! Jag menar, jag går ju inte på själva sporten utan jag går ju i den? Eller tänker jag kanske heeeelt fel?

ONSDAG

Publicerad 2012-05-30 17:24:46 i Allmänt

Fick glädjande besked idag, jag skrev ju om hur dåligt mitt prov gick igår och ja, kanske har han blandat ihop mitt prov med någon annans för på mitt prov stod det att jag fick D!!!! Jag blev verkligen hur glad som helst!!!!!!!! Förutom det har jag hunnit skriva yttligare ett prov idag i samhälls, gick helt okej. (haha om det känns bra brukar det alltid gå dåligt... buhu) Har precis ätit och ska snart cykla iväg på ett möte. Kram♥

TISDAG

Publicerad 2012-05-29 15:44:41 i Allmänt

Tisdag idag och jag slutade redan vid två. Slutade dagen med ett prov som jag verkligen kommer att få F på. Kanske inte så konstigt när man inte pluggar tillräckligt? I samma veva som jag gick ut från salen frågade jag direkt när omprovet var, och det var på tisdag nästa vecka. Har redan skrivit in det in kalendern för så dåligt gick det tyvärr! Sitter förnuvarande och äter mackor och lite rester från igår och ska försöka plugga en aning. Har ett prov imorgon och ett på fredag.

Idag har jag på mig mitt fina halsband som jag fick av Nadia i födelsedagspresent! Älskar´t!

MÅNDAG

Publicerad 2012-05-28 17:50:50 i Allmänt

Kollade på min statistik nyss och såg att det var mer än 350 unika besökare och ännu fler sidvisningar igår. Kan någon berätta vaaaaaaarför? Nu ska jag hjälpa till med maten och sedan försöka ta tag i lite plugg. Har ett prov varje dag i veckan förutom på torsdag... Känns lite tungt men snart är det SOMMARLOV och det kommer kännas så himla bra! ♥

SÖNDAG

Publicerad 2012-05-27 19:09:07 i Allmänt

Hej! Såg att folket som kommenterade tyckte att jag skulle stanna kvar här på blogg.se så det lär väl bli så! Har inte öppnat min dator sedan i torsdags bortsett från att jag loggade in och skickade in en uppgift som skulle in i fredags. I fredags klockan åtta på morgonen samlades vi för att cykla till ängarna. Vår första match var halv tio. 3/3 matcher i brännboll förlorade vi men det var otroligt roligt ändå, och ett jävla skönt gäng!!!!  I lördags var jag med Kajsa och vi åt på Waynes och snackade massa, såg bland annat Rebecka och Fiona;) Sedan drog vi på teg med bland annat Viktor och massa. Var bland annat på böles, såg Looren vinna och så.
Kopierade dessa två bilder direkt från facebook och då blev de såhär stora, orkar inte lägga in dom på datorn först och sedan lägga in dom så det fr bli såhär!

DEVOTE

Publicerad 2012-05-24 16:52:46 i Allmänt

Fundrar på att flytta min blogg till devote. Men är inte säker... Så tänkte fråga er, tycker ni att jag borde byta eller ska jag ha kvar denna istället? Förväntar mig sisådär 900 svar nu, tack! ;) ♥

TORSDAG JAG HAR HITTAT VÄRLDENS FINASTE SKOR

Publicerad 2012-05-24 15:51:00 i Allmänt

Hej! Alltså ser ni hur perfekta dessa skor är? Perfekta är verkligen ordet. Provet idag gick inte bra tyvärr men vädret väger upp det, sol och varmt(jobbigt varm när man är i skolan och har massa kläder på sig, ååh). Håller förövrigt på att dö pga av pollen(et??), eller jag vet ju inte om det är det men kan vara det. Jag nyser hela tiden, det klias som tusan i ögonen, och inte tala om näsan, kliar där också och på detta är jag också snuvig. Kan det bero på pollen eller är det kanske en förkylning? Aja, jobbigt är det iaf!
Nu klockan sju ska jag möta upp massa sköna människor för att planera och träna inför yran som börjar redan imorgon! Kram♥

ONSDAG

Publicerad 2012-05-23 21:29:35 i Allmänt

Less är bara förnamnet. Kursprov i italienska imorgon. Kommer verkligen gå dåligt. Något som jag blir lite ledsen över är att detta sista prov är det enda som sätter våra betyg i italienskan enligt vår lärare. Varför har vi ens haft andra prov då för? Jag har ändå fått jäkligt bra på proven vi har haft och jag känner på mig att provet imorgon kommer gå så otroligt dåligt. Har knappt hunnit plugga eftersom man hela tiden har så mycket i skolan... Har dock försökt att plugga ikväll och det blev väl typ till det sämre, blandar ihop allt just nu.
Jag ska gå och duscha nu och sedan sova. Behöver. Verkligen. Sova. Tidigt. Ikväll. Puss!

TISDAG

Publicerad 2012-05-22 17:33:42 i Allmänt

Nationella i matte är bortgjort. Fyfan. Det gick verkligen inte bra. Jag och Viktor höll på att komma sent till nationella, haha har typ aldrig kommit sent och sedan kommer jag nästan sent på det!!
Efter skolan drog jag hem och Viktor kom en stund, sedan skulle han på träningen och jag skulle till bussen. Nu i resten av veckan har jag "bara" kvar en idrottsinlämning, prj-prov och kursprov i italienska. Nä, tror nästan att jag ska ta det lugnt ikväll och sedan plugga imorgon, är så himla less just nu efter att ha skrivit matte från 9 till 2. Kram♥
22/05-2012 Idag har jag och min älskade Viktor varit tillsammans i fem underbara månader. Och fler ska det bli. Jag älskar dig, du är verkligen bäst!!!!!!  Bilden ovan är en bild från kanske andra, tredje gången vi träffades.

MÅNDAG

Publicerad 2012-05-21 17:23:19 i Allmänt

pic.twitter.com/OgRJcNCe
Så här såg det ut efter vi slutade skolan idag. Underbart sällskap, en god kaka och sol. Älskar´t! Om någon timme kommer Viktor och då ska vi äta sedan ska vi försöka plugga lite matte eftersom vi har np imorgon.  Imorgon är det förresten en speciell dag? Kan någon gissa vad? ;) 22?  Kram♥

SÖNDAG

Publicerad 2012-05-20 21:49:34 i Allmänt

Sitter förnuvarande och pratar med underbara Kajsa(Tack♥). Har skrivit klart min uppgift som ska in på tisdag och även skickat in den. Jag saknar Viktor som fan. Åh. Och massa andra människor. Har så himla mycket plugg så har nästan inte ens tid att träffa folk. Tragiskt. Men snart är det sommarlov, och detta lov kommer inte att vara som alla andra- för i sommar ska jag jobba. Massor. Det kommer nog bli riktigt roligt! 
Io e mia amica Kajsa a scuola! Ciao bella!

LÖRDAG

Publicerad 2012-05-19 17:26:37 i Allmänt

Okej. Jag sätter shoppingförbud på mig själv nu fram till skolavslutningen. Det jag får köpa däremot är en klänning, skor och underkläder. Kom hem med en till bikini idag. En rosa! Är nöjd. Köpte även en glass på donken och fick huuuuur mycket daim som helst!! tackardonkenpöjken.
Jag har seriöst gjort av med hur mycket pengar som helst nu i slutet. Inte bra alltså men kommer ju tjäna pengar i sommar, dock kommer jag jobba otroligt mycket också men... Kan ju säga att jag vaknade inte på det bästa sättet imorse... Ibland hatar jag att bo centralt, vaknde iaf av att de spelade världens sämsta musik... #ssch #villesovatack #lärsomnapåsammasättikväll #loveit.
Nu ska jag och Melina äta. Kram♥
Viktoooor kom heeeeeeeeem, saknar dig hjärtat!

FREDAG

Publicerad 2012-05-18 23:27:46 i Allmänt

Dagen tillbringades med fina Amanda på stan. Hittade massor med söta trosor och en byxdress! Sedan gjorde jag, Melina och Agnes hemmagjord pizza som blev riktigt god faktiskt. Efter maten sprang jag och mötte Nadia och sedan efter en stund drog vi och mötte upp Kajsa, satte oss på ett fik där vi var hela kvällen. Efter det har vi spelat lite spel och nu har de just dragit hem. Kan summera kvällen och dagen som otroligt bra. Har så himla underbara vänner!!!! ♥
Vääääldig suddig och dålig bild! Men snygga som vanligt;)

FREDAG

Publicerad 2012-05-18 11:39:17 i Allmänt

Hej! Sitter just nu vid datorn med skön musik dunkandes. Ska snart sminka mig lite och sedan städa mitt rum lite och plugga lite italienska hade jag tänkt. Alltså förstår ni att jag inte kommer att ha italienska något mer? Känns fan tråkigt. Man kan ju välja till det i 2:an och 3:an också men eftersom jag har ganska svårt att lära in saker, t.ex. glosor tar en evighet för mig att lära in så är språk kanske inte det bästa för mig när det tar så otroligt mycket tid av allt annat. Man har ju trots allt glosor nästan varje vecka och det tar ju ganska mycket tid. Däremot vill jag verligen rekommendera att välja italienska 1 för det har verkligen varit hur roligt som helst. Dessutom tycker jag att Lena har varit en grym lärare!
Nu ska jag plugga in veckodagarna och verkligen försöka göra mitt bästa på kursprovet på torsdag! ♥

TORSDAG

Publicerad 2012-05-17 19:38:19 i Allmänt

Gick upp ganska tidigt imorse och sedan dess har jag lyssnat på musik, ätit massor av gosaker, gått på stan en stund och så vidare. En ganska skön dag det vill säga! När jag och Melina tänkte gå hem gick jag in och impulsköpte en hårfärg.
Denna färg jag köpte. Jag vet att man inte kan färga håret ljusare utan att man måste bleka det men varför jag köpte denna färg var för att jag ville ha en och samma färg i hela håret utan att få det mörkare. Jag vill inte få randigt hår(än hur bra folk lägger slingerna tycker jag ofta att det ser onaturligt när man har slingat på mörkt hår) och jag vill inte heller färga hela håret. Resultatet blev helt okej och nu har jag inte längre någon utväxt utan samma färg i hela håret (nästan).
Sitter och ser på hockey nu men hade egentligen tänkt att dra på ekonomifest men jag är för otaggad och dessutom har min hals blivit ännu värre igen...

ONSDAG

Publicerad 2012-05-16 16:17:35 i Allmänt

Detta är alltså vad vi har nu. Välkommen till ekonomiprogrammet på dragonskolan.

v.21
måndag- nap matte, italienska hörförståelse
tisdag- eng 5 paragraph
onsdag
torsdag- , italienskaprov  ita rep. 82-92
fredag- idrott inlämning. prj-prov 7-8
v.22
måndag
tisdag-fek-prov
onsdag-so-prov
torsdag- svenska skrivinlämning
fredag
v.21
måndag- italienskaprov hörförståelse
tisdag- eng 5 paragraph ska in, nap matte 9.00
onsdag
torsdag- italienskaprov
fredag- idrott inlämning. prj-prov
v.22
måndag
tisdag-fek-prov
onsdag-so-prov
torsdag- svenska skrivinlämning(mitt språk)
fredag

NAP

Publicerad 2012-05-16 11:59:01 i Allmänt

Gjort klart alla engelska nap nu vilket känns förjävligt bra. Däremot gick alla tre delar väldigt dåligt men det är ju som det är. Nu har jag svenska och några dryga lektioner här framöver. Men helg sedan- yeeaaah!

TISDAG

Publicerad 2012-05-15 20:31:07 i Allmänt

Ibland är livet inte riktigt som man vill. Fan. Mycket kan ta sig.
Plugg hit och plugg dit. Och inte fan tar jag tag i det.
Jag vill helst av allt bara gräva ner mig och vakna upp om 28 dagar. Tack.


SÖNDAG

Publicerad 2012-05-13 15:13:06 i Allmänt

Är tillbaka i staden nu. Hann sola i en halvtimme från 11 och jag fick ändå lite färg så det känns gött! Gårdagen började med att jag drog till Felicia och sedan mötte vi upp resten och gick till restaurang vid kiosken. Käkade en pizza. Fyfan. Första och sista gången på länge säger jag bara. Efter maten spelade vi brännboll, såg på hockey och sedan grillade pinnbröd som äkta h-forsare:pPpPp. Jag drog dock ganska tidigt! Men det var trevligt att träffa vissa som man saknar så himla mycket. Nä, nu ska jag städa mitt rum. Puss!
Två bilder från igår

LÖRDAG- NÅGRA BILDER

Publicerad 2012-05-12 16:45:30 i Allmänt

Här ser ni ett av mina inköp idag; tröjan. Till den har jag röda läppar och svarta jeans. Nu ska jag till Felicia. Kram ♥
Update: Bytte tröjan mot en vit istället!

LÖRDAG

Publicerad 2012-05-12 12:53:04 i Allmänt

Är precis färdig och ska ner på stan med Amanda och Kajsa. Sedan tar jag bussen till Hörnefors där kvällen ska tillbringas med ett gäng sköna brudar. Middag och grillning står på schemat! Ha en underbar kväll allesammans för det kommer jag garanterat att ha! ♥

FREDAG

Publicerad 2012-05-11 15:01:59 i Allmänt

Jag har redan slutat för idag vilket innebär att jag har heeeelg. Ska bli skönt och jag ska försöka vila upp mig, varit sjuk i mer än två veckor nu... Ikväll väntas hockey med mamma- kvalitetstid. Älskar´t! Såg att nya ELLE har landat i min brevlåda så det är vad jag ska sysselsätta mig med i nuläget med en kopp te. Jag hoppas att alla får en trevlig kväll och helg♥ 
Ser ni att mitt hår har blivit ljusare?:D:D:D:D

ONSDAG- IBLAND KÄNNS DET JOBBIGT ATT KÄMPA

Publicerad 2012-05-09 20:20:40 i Allmänt

Hej! Dagar som idag hatar jag min feghet extremt mycket. Vågar inte åka buss själv typ. Så jag gick hem från skolan idag, i REGNET. Fy och blä. Nu ska jag plugga till provet som är imorgon. Sista sekund som alltid. Så stolt över mig själv och min egenskap som är så underbar att ha. Love it! 
En bild på en person som alltid gör en glad. Alltid. Min piff. Och all kärlek till alla mina underbara vänner som verkligen gör så att allt är så himla bäst. ♥

TISDAG

Publicerad 2012-05-08 15:33:44 i Allmänt

Hej gott folk! Dessa bilder är från imorse dock är det inte molnigt idag(bilden togs igår) utan idag är det helt soligt utomhus. Underbart! Jag slutade skolan redan vid två men jag, Kajsa och Amanda gick och fikade så kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Nu innan klockan fem måste jag ha städat mitt rum- haha jag skäms verkligen för hur stökigt det är. Pinsamt! Kram♥

MÅNDAG

Publicerad 2012-05-07 18:37:07 i Allmänt

Hej, är allt bra? Jag sitter här hemma och känner hur taggad jag är på livet med alla prov och inlämningar och så vidare. Har som sagt fruktansvärt mycket här framöver! Men det är bara och bita ihop. Snart är det lov. Sommarlov. Hur skönt kommer inte det att bli?!?  Lite mer än en månad kvar- kom igen! Det klarar vi :D


LITE ÄLDRE BILDER

Publicerad 2012-05-06 19:16:04 i Allmänt

Eftersom jag ligger hemma och är sjuk(är på bättringsvägen faktiskt) så har jag inte varit så effektiv med kameran och därför bjuder jag på några blandade bilder från olika tider. Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Ha en trevlig kväll allesammans! Kram♥

SÖNDAG

Publicerad 2012-05-06 11:01:13 i Allmänt

God morgon! Jag vaknade vid halv nio och åt frukost ganska direkt. I vanliga fall, när jag inte är sjuk, brukar jag ändå sova till 10-11, men nu när jag är sjuk kan jag verkligen inte sova. En vecka och tre dagar med denna jävla förkylning. Snacka om att jag börjar bli less!  Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli friskare. Jag hoppas att jag kan fara på skolan imorgon!
Något som är positivt är att det inte snöar idag utan det är mer bara moln och ibland dyker solen upp.

LÖRDAG

Publicerad 2012-05-05 10:29:19 i Allmänt

God morgon! Som alla redan säkert har insett snöar det idag. I maj. Jepp. Det är sant. Jag är inte så brydd i nuläget för det enda jag försöker tänka på är att bli frisk. Jag har alltså varit sjuk i mer än en vecka nu. Trött i kroppen, ful som fan, less, äcklig, osv. Och sover dåligt gör jag också, är typ uppe fem gånger varje natt för att snyta mig. Okej kanske lite för mycket information.

Något i denna färg vill jag ha nu på håret om inte liiiiite ljusare. Och längden är ju inte fel heller. Men samtidigt var det roligt att klippa av sig håret och prova något nytt. Och hur allt gick till (Denise) får mig att skratta en aning. Haha! Men visst passar jag lite bättre i långt hår? Eller är jag helt ute och cyklar om jag säger så?

FREDAG

Publicerad 2012-05-04 13:35:52 i Allmänt

Hej! Ligger hemma idag också. Hade egentligen jättejättejätteroliga planer inför kvällen med Sarah men vi måste ta det framöver.
Längtar som tusan till sommaren. Snart en månad kvar. Känns ju helt okej faktiskt! Dock förjävligt mycket plugg nu innan.

TORSDAG

Publicerad 2012-05-03 22:14:41 i Allmänt

Som den krigare jag är så drog jag på skolan och gjorde bort engelska nap trots min feber, hosta och snuva. Jag kan inte minnas sista gången jag var såhär sjuk. Helt jävla sjukt! Fattar inte varför alvedonen inte tar. Mitt huvud dunkar sönder. Efter napen drog jag på idrotten i en kvart för att han tvingade mig att vara där trots min sjuka. Buhu. När jag kom hem somnade jag och sov i flera timmar och vaknade av att Viktor kom förbi en stund. Ätit massa vattenmelon idag. Nu kom Viktor igen. Så nu ska vi nog ta och sova. Natti♥

Ska stänga min dator nu. Har inte suttit vid datorn på 4 dagar, inte ens öppnat den. Haft fullt upp med älsk.

Publicerad 2012-05-01 22:26:34 i Allmänt

Måste bara berätta en rolig sak som hände igår på festen, det kom fram en tjej till mig och sa, "Alltså du är så jävla lik Kenza, du är så stört snygg!!!!". Blev helt paff över komplimangen och sa något som "haha men nej, tack, haha". Kan säga att den kommentaren gjorde min kväll nå så jävulst mycket. Visst att hon hade druckit och så men jag blev ändå så himla glad!!!!  ♥
Nu kommer säkert folk störa sig på detta inlägg, jag tycker inte att jag är lik Kenza. Och jag skriver inte detta för att skryta eller något utan mer för att jag blev så glad!

MURRE ÄR TILLBAKA I HÖRNET

Publicerad 2012-05-01 21:07:30 i Allmänt

Efter en långhelg med älsklingen i Bjästa är jag återigen hemma i gamla goa H-fors. Både jag och Viktor har varit sjuklingar under hela tiden men trots detta drog vi ändå ut till Näske igår på fest. Det var heelt okej! Jag som aldrig blir sjuk och sedan blev jag det nu... åååh :( Aja, vi har ändå hållt igång ganska bra , fiskat, ställt upp studsmattan, tagit fram hans moped, spelat Mw3, spelat kort, myst osv. Kvalitetstid om jag får säga det själv. Nu ska jag krypa ner i sängen, är fortfarande sjuk... Godnatt och vi hörs när vi hörs ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela